Näistä asioista vöyhötimme 2014

Ensimmäinen perinteinen vuosivöyhötyskatsaus.

Oma ulkonäkö. Ennen kuin voi rakastaa muita, on opittava rakastamaan itseään kaikista eniten. Näin taisi sanoa jo Buddha Moosekselle, kun he soutelivat Niiliä pitkin Muhammedin luo kahville.
Jotta voi rakastaa itseään kunnolla, yksi on ylitse muiden: on oltava tyytyväinen omaan ulkonäköönsä elikkäs lihaksiinsa. Tähän meitä kaikkia on vuonna 2014 kannustanut fitnessharrastus, crosstraining ja kaikki sellainen tosikkourheilu, joka ei ole vetelää ja tavoitteetonta lenkkeilyä tahi ryhmäjumppaa.

TAHDON, TAHDON, TAHDON! OMG, meikä niin ratsasti tuulettaen yksisarvisella eduskuntatalon portailla, kun eduskunta vihdoin hyväksyi joulukuun 17. päivä budjetin pääluokat 21, 23, 25–28 ja 32.

Teemu Selänne. Kai jossain pronssivalu jo jähmettyy Teemu Selänteen tänä syksynä antamista 75:stä erikoishaastattelusta, kun suomalainen media historiallisesti matkusti Kaliforniaan, voiteli itsensä sokerilla, hunajalla ja siirapilla ja liukui ympäri Selänteiden kartanoa.

Cheek. Virallinen, hyväksytty Cheek-mielipide menee näin: ”Onhan se musa kauheaa seksististä kuraa eikä sen riimit osu kohdalleen, mutta kyllä on pakko jäbää arvostaa ja sitä, mitä se on hirveällä duunilla saanut aikaiseksi.”

Öljytty peräloosteri. Nykyisin voitelen joka aamu berberini vauvaöljyllä ja kuvaan sen Instaan. Ai miksi? Eikös niin kuulu nykyään tehdä?

Smoukahontas. Vain pienen hetken hänet pitää saimme / kun imais pois jo lapsen, maailma / tuon tytön rusoposket muistoissamme / Oot Suomesta, se pidä kaalissa (san. V. ”Ei todellakaan mikään Vexi” Salmi)

Ebola. Hyi kauheeta, aivastiko toi ulkomaalainen.

Ukraina. Nyt tämä lista alkaa mennä kyllä todella booringiksi.

Matti Nykäsen n:nes avioliitto. Tässä meillä on mies, joka uskoo rakkauteen. Eikä uskonpuutteesta voi yhtään sen vähempää syyttää niitä naisia, jotka joka kerta urheasti vastaavat Nykäsen kosintaan kyllä. Koska hei, ehkä MÄ tosiaan oon sille Se Oikea.

TV2:n joku itkettävä musiikkiohjelma. Siis mä luin siitä Facebook-päivityksiä ja ITKIN. Itkin.

Itkeminen. Eiköhän tää itkeminen ala tämän vuoden jälkeen jo olla aika nähty.

Tinder. Oikeasti tähän kuuluisi laittaa Snapchat, mutta olisi kiva olla jotakin ihmissuhdeaiheista, kun tällaisella naisten alustalla kuitenkin ollaan.

Robin. Suomen googlatuin julkkis 2014. Villi veikkaus, että hakusanoina ”robin tissit”, ”robin alasti” ja  ”robin free porn”.

https://www.youtube.com/watch?v=W_XHikyw-84
 

Kommentit (2)
  1. Tekstin on Toimituksen blogiin kirjoittanut toimittaja Virpi Salmi. Toimituksen puolesta sanomme, että sodan syistä, seurauksista ja vaikutuksista ei meidän mielestämme voi koskaan kertoa liikaa. Ukrainan tapahtumat pitää ehdottomasti pitää agendalla: analyyttisen, kriittisen ja inhimillisen kärsimyksen mittasuhteet avaavan kirjoittamisen kautta, eikä vouhottamalla.

  2. Ukrainalaisistakin sota on tosiaan varmaan todella booriiingg 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *