Näistä puhutaan nyt: Justin, nuijat ja Robertin muijat

Turha sitä on kieltää: Lilyn toimitus on populaarikulttuurikoukussa. Seuraamme lempijulkkistemme edesottamuksia, punaisen maton mekkovalintoja ja YouTuben videoilmiöitä haukan tarkkuudella. 

Viime päivinä me (ja puoli internetiä) olemme kuhisseet näistä:

spl510769_002.jpg

1. Justin Timberlake saapuu Suomeen!

Tosifanit muistavat, kuinka ’N Syncin aikana Justin ja pojat jäivät jumiin Jyrki-studion vessaan, mutta sooloartistina Timberlake ei ole esiintynyt Suomessa vielä kertaakaan. Tämä ei ole asiain laita ensi kevään jälkeen, sillä herra Timberlaken show valtaa Hartwall-areenan 12. toukokuuta 2014.

Liput tulevat myyntiin Lippupisteessä 14. lokakuuta kello 9.00. Oletko jonossa?

spl619965_001.jpg

2. Nuija ja tosinuija saa jatko-osan

Kolme uskomatonta faktaa:

  • Nuija ja tosinuija saa jatko-osan ensi vuonna. 
  • Ensimmäinen Nuija ja tosinuija -elokuva julkaistiin 19 vuotta sitten. Vastahan me haimme viikkorahoilla karkkia ja katsoimme tätä 3B-luokan Tommin kanssa… ai niin, tosiaan. 3B-luokan.
  • Jatko-osassa esiintyy huhujen mukaan tämän hetken kysytyin naisnäyttelijä, tuore Oscar-voittaja Jennifer Lawrence. Ehkä Jenniferkin katsoi Nuijia lapsena jonkun Tommin kanssa?

Elokuvaa kuvataan parhaillaan ja mukana ovat – huh! – molemmat alkuperäiset nuijat, Jim Carrey ja Jeff Daniels.

rob.jpg

3. Robert Pattinsonilla on uusi tyttöystävä – jolla on pelottavat vanhemmat

Oi, Bella ja Edward. Muistamme, kun tapasitte biologian luokassa. Seurasi lommoutuneita autoja ja angstia. Rakastuitte. Selvisitte jopa Bellan ihastuksesta ihmissuteen, ja tietysti siitä hankalasta hommasta, että toinen teistä oli kuolematon. Totuus oli vielä taruakin kiehtovampaa, kun saimme kuulla, että olitte rakastuneita oikeassa elämässä. Ja että oikean elämän Edward tykkäsi nuolla oikean elämän Bellan kainaloita. 

Kaikkien aikojen Twilight-romanssi on nyt laulanut joutsenlaulunsa, sillä julkkisten kanssa hyvää pataa pitävä People-lehti vahvistaa Robert Pattinsonin löytäneen uuden kainalon Kristen Stewartin tilalle.

Robertin uusi leidi on malli Dylan Penn, jonka isä on Hollywoodin vihaisimpana miehenä tunnettu Sean Penn. Dylanin äiti puolestaan on viimeksi House of Cardsissa hyytävän kylmän roolin tehnyt Robin Wright. Näiden vanhempien mustalle listalle emme haluaisi joutua, mutta onhan Robilla jo toisaalta kokemusta ihmissusista, kansainvälisistä vampyyriliigoista ja Lordi Voldemortista. (Mikään näistä tuskin tosin vetää vertoja iskä-Pennille.)

Kuvat Splash News / AOP

Kommentit (2)
  1. Mä olisin selvinnyt ilman tuota kainalotietoa. Yäk. Kiitos tästä 😀

    (eeeeewwww)

    1. Toimitus, aina palveluksessasi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *