Näistä sarjoista pitäisi tehdä elokuva (+ Netflix-kisan voittaja)

Toimitus

 

Kysyimme teiltä viikko sitten, mistä sarjoista pitäisi tehdä elokuva tai mistä elokuvasta sarja. Kiinnostavia ehdotuksia tuli yli 150. Näistä nousi selkeästi kolme sarjaa yli muiden.

Tiedoksi sinne Hollywoodiin, että täältä löytyisi monta katsojaa etenkin näille kolmelle sarjasta tehdylle leffalle:

 

1

Gilmoren tytöt

Etenkin nyt, kun sarja täyttää 15 vuotta, toivoisimme niin kovin, että Rory ja Lorelai palaisivat yhteen. Kenties Rory lähtisi mukaan politiikkaan?

 

2

Frendit

Oh, me niiiiin katsoisimme Frendit-elokuvan! Tämä Frendit-leffan feikki-traileri kuohahdutti internettiä vähän aikaa sitten, mutta kaipaisimme tietysti hieman laadukkaampaa materiaalia! Ovatko Rachel ja Ross vielä yhdessä?

 

3

Downton Abbey 

Isolla rahalla lavastettua ja käsikirjoitettua epookkia kaivataan aina. Pari sarjasta poistunutta hahmoa voisi mielellään tehdä yllättävän comebackin. Downton Abbey -fanit, tiedätte kyllä, kenestä puhumme!

 

Ja ai niin, se voittaja, arpaonni suosi käyttäjää... (rumpujen pärinää):

 

...Hosuli, onneksi olkoon!

 

Tsekkaathan sähköpostisi.

 

Vastauksellasi "Erittäin hyvä kysymys! Gilmoren tytöt -elokuvaa kannatan minäkin. Mikseipä Frendeistä ja Modernista perheestäkin" voitit itsellesi Netflix-jäsenyyden puoleksi vuodeksi sekä AppleTV-laitteen omaksesi!

Toivotamme myös kaikille muille lilyläisille oikein rentouttavaa joulua!

 

 

 

 

 

Kommentit

Toimitus
Toimitus

KATSOISIMME! (caps lockilla tietty)

Juudit
Ihmisen kokoinen

Hyvät kysymykset saa toisinaan hyviä vastauksia. Toimitus kysyi meiltä ja vastasin niin hyvin kuin osasin :) http://www.lily.fi/blogit/oisko-tulta/16luukku-top-5-mita-kaikkea-kirkoissa-voisi-tehda

Kommentoi