Näitä asioita sinäkin teet ehkä salaa (vaikka tiedät, ettei saisi)

short-hair-rhianna-be-quiet-shhhhh-gif.gif

Toisilleen tuntemattomien ihmisten yhteiselo edellyttää toimiakseen sääntöjä ja ohjeistuksia, joita kaikki noudattavat. Odotamme kiltisti vihreän valon vaihtumista, vaikka liikennettä ei edes olisi. Tällaiset säännöt ovat hyväksi vuoroin itselle, läheisille ja maapallolle, mutta joskus niitä tulee rikottua. Listasimme Lilyn toimituksessa asioita, joita teemme, vaikka tiedämme, ettei pitäisi: välillä niihin tulee sorruttua, koska väsyttää, mutta useimmiten syy jää itsellekin epäselväksi.
 

1. ”Otan lentokoneen matkustamoon sytkärin, vaikka en edes polta tupakkaa (paitsi kännissä – enkä mene lentokoneeseen humalassa). Haluan vain testata, onnistunko. Aina olen päässyt koneeseen.”

2. ”Puhdistan usein vain oikean piilolinssini. Vasenta en jostain syystä jaksa enää putsata, vaikka se veisi vain sekunnin. Jos piilarineste on loppumassa, käytän välillä samaa nestettä kaksi päivää. Hups.”

3. ”Laitan kaikki roskat sekajätteeseen. Ensin tekosyyni oli, ettei vanhassa kodissamme ollut kunnon jäteastiaa. Sitten minulla oli vauva, joten ’en jaksanut’. Nyt en vain saa hankittua keittiööni biojäteastiaa, vaikka taloyhtiöni roskakatoksessa sellainen onkin.”

4. ”Pesen rintaliivit liian harvoin. Vaikka suositus olisi pyykätä rintsikat kolmen, neljän käyttökerran välein, pesen niitä ehkä kerran kuussa.”

5. ”Nielen purukumia. En päivittäin, mutta ehkä kerran parissa viikossa, kun laiskottaa enkä löydä roskakoria tai paperia. Mutta pureskelen muuten paljon purkkaa, joten prosenttiosuus on pieni.”

6. ”Pidän puhelimen laturin seinässä koko ajan silloinkin, kun en lataa kännykkää. Tiedän, että laturi pitäisi ottaa muulloin pois töpselistä. En vain jaksa.”

7. ”Puristelen finnejä, vaikka tiedän, että se on big no-no ja yleensä vain pahentaa tilannetta. Mutta en pysty pitämään näppejäni erossa.”

kysymys_sininen.png

Mitä sinä teet, vaikka tiedät, ettei ehkä pitäisi?

Teksti: Kiti Lehtimäki

Testaa, kuinka ällöttävä olet – 20 etovaa asiaa, joita sinäkin teet
Mitkä ärsyttävät tavat ovat erityisen suomalaisia?

 

 

Kommentit (6)
 1. Koska täällä on pakollista laittaa blogipostaukselle joku kategoria, muhun iskee usein punkkariasenne ja pistän ihan vaan normaaleille jaarittelupostauksille kategorioita kuten hiukset, seksi, raskaus ja synnytys, ja varsinkin catwalk. Noista asioistahan en muuten blogissani puhu koskaan. Ai kamalaa. 😀

   

  1. Haa! Mun on aina tehnyt mieli tehdä noin. Jostain syystä varsinkin silloin, kun kirjoitin vielä vanhaan blogiini juttuja lähinnä kalsarikännissä itkemisestä, mun ois ihan hirveesti aina tehny mieli keksiä mikä tahansa tekosyy tägätä ne muodin ja kauneuden alle. Mikä siinä oikein viehättää, että omat urpoilut näkyy etusivulla toisten viimesen päälle hiottujen kauneusjuttujen rinnalla? 

   Mutta siis huom., olen pidättäytynyt. Vielä. 

 2. Kuten kaikki arvonsa tuntevat opiskelijat, jemmaan yliopiston ruokalassa aina pari ylimääräistä kasvispyörykkää salaatin taakse. f- the police.

  Jos frendi jättää mulle hetkeksi juomansa baarissa, jos käy vaikka vessassa, on pakko aina ottaa huikka. 🙁 Sori, frendit!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *