Näkemiin, rakas Saara Sarvas

saara_sarvas.jpg

 

 

Saara Sarvas on ollut alusta asti tosi iso ja tärkeä osa Lilyä. Nyt kun Saara lopettaa bloginsa kokonaan, haluamme vielä kerran tunnustaa rakkautemme Saaraa ja hänen blogiaan kohtaan. Tässä viisi syytä, miksi ihailemme häntä.

 

1

Saaran blogi on instituutio

Saara on blogannut Lilyssä sen syntymästä asti.

Uskomatonta, että siitä on jo yli neljä vuotta, kun hän kirjoitti blogiinsa”Minun nimeni on Saara Sarvas ja olen tästä kaikesta hyvin innoissani.”

Tämän jälkeen Saara on tehnyt melkein tuhat blogipostausta. Siinä lähestytään jo yhden postauksen päivävauhtia.

Saara on osallistunut keskusteluun niin omassaan kuin muidenkin blogeissa aina ystävälliseen, saaramaisen humoristiseen tapaan, tehnyt lukijoiden toivepostauksia ja jakanut elämästään paljon (kertonut vuoroin äidistään ja ihanasta pupustaan).

Saaralla oli myös Lilyssä mahtava Elämäni kunnossa -treeniblogi, jota sadat lukijat käyvät edelleen kuukausittain lukemassa. Saara oli mukana myös lilyläisten itse perustamassa Kympin joukko -blogissa.

 

2

Saaran palkittu blogi on laadukas

Saara on konkaribloggaaja, jonka kauneusvideot ovat olleet uraauurtavia koko blogosfäärissä. Hänen kauneusvideoissaan annetaan harvinaisen selkeästi vinkkejä kaikkiin kauneuden alueisiin, aina meikkaamisesta hiuksiin. Videot ovat kiehtovia, informatiivisia ja symppiksiä. Saaran tutoriaalit ovat selkeitä, ja niistä ihan oikeasti oppii meikkaamaan paremmin. Hän on tehnyt myös Trendin sivuille laadukasta kauneuspalstaa, joka on näkynyt bloginkin puolella.

Saara on voittanut parhaan kauneusblogin palkinnon Aussie Awardsissa monta kertaa, ihan syystä.

 

3

Saaran kautta olemme saaneet kurkistaa suomalaisten julkkisten arkeen

Saara on meikannut niin Anna Abreuta, Sannia, Antti Tuiskua kuin Johanna Kurkelaakin, ja kertonut tästä niin kotoisaan sävyyn, että lukijasta tuntuu kuin olisi itsekin ollut kuvauksissa paikalla.

 

4

Saaralla on mahtava huumorintaju

Saara ei ole koskaan ottanut kauneutta liian vakavissaan, vaan hänen meiningissään on aina pilke silmäkulmassa. Muistatteko esimerkiksi kymmenen sekunnin meikkaushaasteenHän on vannoutunut yksisarvisfani, leikkinyt cosplay-jutuilla (todella taitavasti!), meikannut zombeja ja tehnyt kreisejä mahamaalauksia. Tällaisiin juttuihin et törmää missään muualla!

 

5

Saaraa on helppo fanittaa

Me kaikki Saaran lukijat olemme rakastaneet häntä ja hänen blogiaan intohimoisesti nämä vuodet. Sen huomaa jo ihan tämän postauksen kommentteja lukemalla.

 

Nämä eivät kuitenkaan ole missään nimessä hyvästit, vaan sen sijaan sanomme Saaralle näkemiin – ja fiilistelemme Saaran uusia radiohaasteita, joiden ansiosta saamme verorahoillemme entistä enemmän huippuvastinetta. Toivomme Saaran kommentoivan myös jatkossa Lilyn blogeja ja näkyvän joukossamme ainakin välillä.
 

Saara, olet täyttä timanttia! <3

 

Mikä on ollut sinun suosikkisi Saara Sarvaksen postauksista?

 

 

Kommentit (5)
  1. Yllätyksenä tuli että hän lähtee.. Mutta huippuvinkkejä olen saanut hänen blogista 🙂 

  2. En ole koskaan ollut kiinnostunut yhdestäkään kosmetiikka-/tukkablogista Saara Sarvaksen blogia lukuun ottamatta — ja epäilen, etten tule olemaankaan. Niin laadukas, tyylikäs, freesi, humoristinen. Ja mestarillisesti yksinkertaistettuja ohjeita, jotta tumpelokin tajuaa. Ja niin luonteva videopresenssi! Olen NIIN FANI!

    Kreisi fakta: aina kun mietin, minkä pohjustusvoiteen/ripsarin/huulikiillon ostan, googlaan ”huulikiilto Saara Sarvas” tai ”aurinkopuuteri Saara Sarvas” 😀 Olen siis ostanut suunnilleen kaiken hänen vinkkiensä perusteella. Hakusessa uusi pakkeliauktoriteetti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *