Nakumekkojen aika on ohi, sanoo Rihanna

rihanna_cfda.jpg

Trendin edelläkävijänä ollut Rihanna julistaa tuoreessa Vanity Fair -lehden haastattelussa nakumekkojen ajan olevan ohitse.

Kun Rihanna kävi pokkaamassa vuoden tyyli-ikoni palkintonsa viimevuotisessa CFDA-gaalassa Adam Selmanin näyttävässä nakumekossa, räjähtivät internet ja sosiaalinen media. Kaiken paljastava mekko aloitti samalla valtaisan nakumekkotrendin, jonka kelkkaan ovat viimeisen vuoden aikana hypänneet niin Beyoncé, Kim Kardashian kuin Jennifer Lopez. Rohkeasta tyylistään tunnettu Rihanna paljastaa kuitenkin tuoreimman Vanity Fair  -lehden haastattelussa, että nakumekkoajat ovat nyt ohitse. Rihannaa on siis turha enää odottaa punaisille matoille kaiken paljastavissa mekoissa.

“Jos pukeutuisin vielä nakumekkoihin, tuntuisi se saman toistolta”, laulaja kertoo haastattelussaan.

Ajatus kohuttuun mekkoon lähti aikanaan siitä, että Rihanna halusi pukea CFDA-gaalaan asun, joka ikään kuin leijuisi hänen yllään. Apuun riensi laulajan luottosuunnittelija ja stailisti Adam Selman, jonka oma nimikkomerkki lähti tapauksen myötä varsinaiseen nousukiitoon.

Nyt onkin mielenkiintoista nähdä, seuraako muu julkkismaailma jälleen Rihannan jalanjäljissä. Mikä on seuraava nakumekko?

Teksti: Laura Paananen, jota ei haittaisi lainkaan, jos punaisille matoille ei enää ilmestyisi ainoatakaan nakumekkoa

Lähde: Vanity Fair

Kuva: All Over Press

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *