Nämä asiat löydät eri paikoista kuin ennen

Toimitus

Oman blogin muokkaaminen

Pääset muokkaamaan blogiasi joko blogin sivupalkin linkkien tai etusivun vasemman ylälaidan Hallinta-linkin kautta. Klikkaa hallintasivulla blogisi nimeä, ja pääset valikkoon, josta voit valita esim. kommenttien hallinnan (mm. kommenttien poisto), asetukset, sivupalkin sovellukset ja blogin teeman eli ulkoasun hallinnan.

Ilmoitukset ja uudet postaukset

Saat ilmoituksen silloin, kun joku kommentoi sinun juttuasi, vastaa kommenttiisi tai tykkää jutustasi. Lilyssä seuraamiesi blogien uudet postaukset näet Seuratut-välilehden feedissä. Niistä ei tule erikseen ilmoitusta.

Seuraamasi blogit

Listan seuraamistasi blogeista näet Hallinta-linkin takaa Seuratut blogit -kohdasta.

Uusimmat Lilyssä julkaistut postaukset

Etusivu näyttää erilaiselta kuin ennen. Nyt näet kerralla enemmän uusia juttuja kuin aiemmin. Jutut esitetään etusivulla kuvallisina kortteina, ja jos jutussa ei ole kuvaa, etusivulle nousee pätkä jutun alusta.

Vanhan tutunnäköisen juttufeedin löydät kolmen uuden kategorian etusivulta (klikkaa päänavigaatiossa Aiheet tai etusivulla kategoriaotsikoita). Sinne nousevat kaikki jutut, jotka on julkaistu Lilyssä ja tägätty ko. kategorioihin.

HUOM! Jos kaipaat entisennäköistä etusivua, saat sellaisenkin näkyviin. Skrollaa sivun alalaitaan ja paina vasemmassa reunassa olevaa Uusimmat julkaisut -linkkiä tai kirjoita selaimeen lily.fi/uusimmat.

Täydennämme listaa!

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Palaamme tähän ensi viikolla!

TiinaMariN.

Hei Toimitukseen ja kiitos kaunis uudesta Lilystä joka on entistäkin upeampi!

Oma kysymykseni koskee nimimerkkiäni, onko sitä mahdollista muokata näin jälkeenpäin? Haluaisin että siitä selviää yhteys Tyyliholisti-blogiini... Alussa en pitänyt asiaa tärkeänä, nyt se vaivaa minua :) Mutta tällähän ei ole kiire, uskoisin että teillä on muutenkin tuhat rautaa tulessa. Hauskaa viikonloppua,

 

Tiina.

Toimitus
Toimitus

Moi Tiina, nimimerkkiä ei valitettavasti voi muuttaa - uusia voi luoda, mutta sitten yhteys blogiin häviää. Toisaalta nythän jättämissäsi kommenteissa näkyy aina myös blogisi nimi, joten ihmiset löytävät sinne näppärästi.

anni panni
Elämää Hesassa

Onnistuisko oman nimimerkin "vaihtaminen" siten, että luo toisen nimimerkin ja laittaa sen vieraskirjoittajaksi omaan blogiin? Jaa mutta blogin alkuperäistä kirjoittajaa ei kai voi poistaa..? Ois kyllä vähän voinut miettiä ennenku loi nimimerkin. :D

anni panni
Elämää Hesassa

Tarkoitan siis, että itse oisin vähän voinut miettiä nimimerkkiä. Mut tällä mennään!

Anonymous (Ei varmistettu)

Miksei sivulla ole enää hakutoimintoa? Uskoisin, että se on kaikkien käyttäjien mielestä aika must. Voisiko sen pliis lisätä takaisin myös etusivulle?

Lisäksi "kaikki blogit" - valikko on ihan sekaisin, blogit eivät ainakaan minulla järjesty aakkosjärjestykseen.

Toimitus
Toimitus

Haku on valitettavasti väliaikaisesti poissa käytöstä, toivottavasti saamme sen takaisin pian. Kaikki blogit -valikossa on korjattavaa - ovat kyllä aakkosjärjestyksessä mutta kirjainvälilehdet eivät jostain syystä toimi. Tutkimme tätä!

Kiertotievinkki: blogin nimi - tai mitä sitten etsitkin - ja Lily Googleen voi tarjota pika-apua tällä välin.

Ei ole (Ei varmistettu)

Hei!

Mitä ihmettä olette tehneet lilylle kun palstojen ym zoomaaminen on tehty mahdottomaksi ainakin ipadilla (siis normaali zoomaaminen kahdella sormella). Tosi harmillista koska nyt joudun lukemaan lilyä nenä kiinni laitteessa. Saattaapa koko lilyn lukeminen loppua kokonaan. Ennen vietin täällä aikaa noin kymmenisen tuntia viikossa.. Toivottavasti saatte tämäm asian korjattua.

Toimitus
Toimitus

Hei, Lily on nykyään responsiivinen sivusto. Se siis skaalautuu automaattisesti "lukemismukavaksi" eri päätelaitteilla, kuten mobiilissa ja iPadissa. Zoomailun pitäisi siis olla turhaa. Jatkamme tietysti myös padiversion kehittämistä, joten laita ihmeessä tarkempia toiveita ja kehitysehdotuksia!

Liv
Päiväuniaika

Eikö ole enää olemassa "uusimmat kirjoitukset" -virtaa? Meinaa tosi sääli, etusivullakin on jämähtänyt samat blogit koko päiväksi (vielä säälimpi on, ettei niistä kuin pari hassua kiinnosta). 

Toimitus
Toimitus

Moikka Liv, uusimmat jutut on jaettu kolmeen aihekategoriaan, joihin löydät linkit etusivun kuvakorttien yläpuolelta ja päänaviogaation kohdasta Aiheet. Näitä kategoriota voi siis selailla entisen etusivun tapaan. Syitä tähän muutokseen olivat juttujen valtava määrä js se, että saimme aika paljon palautetta etusivun sekavuudesta. 

Jos haluat jatkossakin seurata vanhan etusivun tyyppistä juttuvirtaa, näet sen osoitteessa www.lily.fi/uusimmat - linkki löytyy joka sivun alalaidasta otsikolla Uusimmat jutut. Suosittelemme kuitenkin kokeilemaan myös uutta seilailutapaa!

Joanna Palmén
Rönsy

Ehkä tästä on jo joku sanonut, mutta mä en saa kirjoittajaesittelyä tohon sivupalkkiin. Kun valitsen sen widgetin ja lisään, se sanoo (tosiaan kahdesti):

  • The file used in the Kuva field may not be referenced.
  • The file used in the Kuva field may not be referenced.
MariWLZ
The Good Vibes

Mulla teki samaa, mutta kun poisti siitä kuvat-osiosta kuvat niin lähti toimimaan :)

Toimitus
Toimitus

Joanna ja muut kirjoittajan kuvauksen bugauksesta raportoineet, tiedossa on ja fiksataan mahd pian! MariWLZ, kiitos väliaikavinkistä!

Toimitus
Toimitus

Joanna ja muut, jos vielä ongelmia niin tsekatkaahan tämä juttu!

iitukka

Seuratut-sivu ei ole yhtään ajan tasalla, eli ei näytä kyllä uusimpia kirjoituksia läheskään kaikista seuraamistani blogeista. Osan näyttää, mutta sitten kun olen itse sattumalta mennyt jonkin seuraamani blogin sivulle, niin huomaan, että sinne on tullut kirjoituksia, joita ei Seuratut-sivulla näy ollenkaan. Onko tämä asia, joka korjaantuu myös itsessään ajan myötä vai joku bugi?

Kippuralla

Mulla ei ole nyt yhtään seurattua blogia, toissapäivänä oli vielä vanha ajantasainen lista.

hymyjä pakkasessa

NäkyyköJoo, mullakaan esim Puutalobabyn päivitykset ei tule seurattuihin näkyviin.. Myös muita puuttuu, en edes tiedä mitkä kaikki.

 Tätä kommenttia kirjoittaessa (ipadilla) tekstini ei näy kentässä ollenkaan... Eli sokkona pitäisi kirjoittaa. Omituista, toimiikohan muilla kun ovat saaneet kommentoitua?  toivottavasti saatte pian kaikki kuntoon :)

Toimitus
Toimitus

iitukka ja annu, Seuratuissa on selkeästi jokin häikkä, tutkimme asiaa! Myös iPad-toiminnallisuuksia fiksataan vielä.

Baby Bubble

Miksen saa arkistoa näkyviin ja esim. tageja poistettua?

Onko nyt kyse siitä etten itse osaa käyttää vai jostain muusta?

sanumaria

Jos sulle tulee sellanen "the file KUVA cannot be referenced" ilmoitus (tai sen tyyppinen), niin pääset siitä eroon seuraavasti:

  • ota sivuwidget "Kuva" auki
  • poista siinä oleva kuva (lataa vaikka sama takaisin)
  • tallenna
  • pitäisi toimia
sanumaria

Niin se sun profiilikuva on se mikä ehkä aiheuttaa jostain syystä hämminkiä. 

Vau mikä vauva!

Totanoinnii onko täällä enää mitään yksityisviestihommelia, vai onko viestit ite esille laitettavan sähköpostiosotteen varassa?

Toimitus
Toimitus

Se vanha tuttu shoutbox on kyllä tulossa takaisin. Kaikki bloggaajathan eivät ole ottaneet sitä käyttöön, joten heihin saa yksityisesti yhteyden meilitse.

Kommentoi