Nämä asiat löydät eri paikoista kuin ennen

Oman blogin muokkaaminen

Pääset muokkaamaan blogiasi joko blogin sivupalkin linkkien tai etusivun vasemman ylälaidan Hallinta-linkin kautta. Klikkaa hallintasivulla blogisi nimeä, ja pääset valikkoon, josta voit valita esim. kommenttien hallinnan (mm. kommenttien poisto), asetukset, sivupalkin sovellukset ja blogin teeman eli ulkoasun hallinnan.

Ilmoitukset ja uudet postaukset

Saat ilmoituksen silloin, kun joku kommentoi sinun juttuasi, vastaa kommenttiisi tai tykkää jutustasi. Lilyssä seuraamiesi blogien uudet postaukset näet Seuratut-välilehden feedissä. Niistä ei tule erikseen ilmoitusta.

Seuraamasi blogit

Listan seuraamistasi blogeista näet Hallinta-linkin takaa Seuratut blogit -kohdasta.

Uusimmat Lilyssä julkaistut postaukset

Etusivu näyttää erilaiselta kuin ennen. Nyt näet kerralla enemmän uusia juttuja kuin aiemmin. Jutut esitetään etusivulla kuvallisina kortteina, ja jos jutussa ei ole kuvaa, etusivulle nousee pätkä jutun alusta.

Vanhan tutunnäköisen juttufeedin löydät kolmen uuden kategorian etusivulta (klikkaa päänavigaatiossa Aiheet tai etusivulla kategoriaotsikoita). Sinne nousevat kaikki jutut, jotka on julkaistu Lilyssä ja tägätty ko. kategorioihin.

HUOM! Jos kaipaat entisennäköistä etusivua, saat sellaisenkin näkyviin. Skrollaa sivun alalaitaan ja paina vasemmassa reunassa olevaa Uusimmat julkaisut -linkkiä tai kirjoita selaimeen lily.fi/uusimmat.

Täydennämme listaa!

Kommentit (24)
 1. Totanoinnii onko täällä enää mitään yksityisviestihommelia, vai onko viestit ite esille laitettavan sähköpostiosotteen varassa?

  1. Se vanha tuttu shoutbox on kyllä tulossa takaisin. Kaikki bloggaajathan eivät ole ottaneet sitä käyttöön, joten heihin saa yksityisesti yhteyden meilitse.

 2. Miksen saa arkistoa näkyviin ja esim. tageja poistettua?

  Onko nyt kyse siitä etten itse osaa käyttää vai jostain muusta?

  1. Jos sulle tulee sellanen ”the file KUVA cannot be referenced” ilmoitus (tai sen tyyppinen), niin pääset siitä eroon seuraavasti:

   • ota sivuwidget ”Kuva” auki
   • poista siinä oleva kuva (lataa vaikka sama takaisin)
   • tallenna
   • pitäisi toimia
   1. Niin se sun profiilikuva on se mikä ehkä aiheuttaa jostain syystä hämminkiä. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *