Nämä jutut menevät tunteisiin – Luetuimpia Lilyssä

lily_logo.jpg

Lähiaikoina Lilyssä on kirjoitettu erityisen tunteellisia ja koskettavia juttuja. Klikkasitko jo näihin erityisen luettuihin juttuihin? Nenäliinat esiin.

1. Miltä tuntuu… sairastua epämääräisesti ja odottaa diagnoosia?

”Harvemmin jaan blogissa mitään näin yksityistä eikä minun ollut alunperin tarkoitus tehdä sitä tälläkään kertaa, mutta nyt halusin. Ehkä tästä on apua samassa tilanteessa eläville. Tai ehkä tämä toimii muistutuksena elämän aavistamattomuudesta.”

Tickle Your Fancy – Kun kaikki ei olekaan ok

 

2. Miltä tuntuu… kun vastasyntynyt kiidätetään teho-osastolle?

”Poikamme on nyt hoidettavana Lastenklinikan teho-osastolla, jossa hänet pidetään unessa ja hengityskoneessa, jotta keuhko pääsisi paranemaan kunnolla. Emme saa häntä vielä syliimme, ja kotiutumisen ajankohtaa on mahdoton ennustaa.”

Isyyspakkaus – Pieni poika ja suuri huoli

 

3. Miltä tuntuu… kun ystävä on narsisti?

”Mulla on ystävä, joka on ulkoisesti hyvin viehättävä. Ensivaikutelmalta hän on hyvin miellyttävä. Hän on äärettömän hyvä lukemaan ihmisiä, ja osaa näin ollen käyttäytyä odotetulla tavalla. Hän on myös fiksu, ja vaikuttaa itsevarmalta koska ei voi myöntää epäonnistuneensa missään asiassa. Jos hän kuitenkin epäonnistuu hän kääntää sen taitavasti jonkun muun syyksi, ja on äärimmäisen taitava siirtämään oman pahan olonsa muihin ihmisiin.”

Keltaisen talon tyttö – Narsisti(n) ystävä

 

4. Miltä tuntuu… olla välittämättä oman ulkonäön arvostelusta?

”Mä oon ollut ex-poikaystäväni mielestä ulkonäöltäni kasi plus, kun taas ystäväni ovat olleet ysejä. Lukiossa eräs poika kysyi käytänkö raitapaitaa siksi, ettei lihavuuteni näkyisi niin selkeästi.”

Sparks Fly – Mä oon immuuni sun hyökkäykselle

 

5. Miltä tuntuu… kun isä kuolee?

”Kuoleman lopullisuus vaikuttaa ihan kaikkeen – vaikka siihen, miltä tuntuu ostaa lähikaupassa tomaatteja. Kun seison tomaatti kädessäni kaupassa ja puhelin soi taskussani, ajattelen heti, että se on isä, koska hän on elämässäni se, joka soittaa aina, kun minulla on jokin kesken. Ja sitten muistan, ettei hän soita minulle enää koskaan ja purskahdan itkuun.”

Toimitus –  Maria Veitola: ”Isä kuoli käsi kädessäni.”

 

Lisää luettavaa? Muutama viikko sitten nämä Olivat erityisen kuumia aiheita Lilyssä.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *