Naomi Campbell panee pystyyn hyväntekeväisyyskirppiksen

naomi_campbell.jpg

 

Lontooseen aukeaa marraskuun lopussa sen luokan kirpputori, että vierellä jäänee toiseksi moni muotiputiikkikin. Ongelmana tosin on se, että löytääkseen kirpputorin valikoimista itselleen sopivia vaatteita, asiakkaan tulisi olla mallinmitoissa. Pop up -kirppiksellä vanhoja vaatteitaan nimittäin kaupittelee huippumalli Naomi Campbell, Vogue-lehti kertoo.

Naomi Campbell avaa putiikkinsa Lontoossa sijaitsevaan Westfieldin ostoskeskukseen. Pop up -puoti on auki viikon ja osa Fashion for Relief -hyväntekeväisyyskampanjaa, jonka keulakuvana Campbell myös toimii. Kampanjan tarkoituksena on lisätä ihmisten tietoisuutta ebolasta ja kerätä samalla varoja epidemian leviämisen ennaltaehkäisyyn. Hyväntekeväisyysputiikkiin tulee myyntiin paitsi Campbellin omia vaateaarteita, mutta myös tämän ystävien lahjoittamia keräilyharvinaisuuksia.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun huippumalli tyhjentää vaatekaappiaan hyväntekeväisyyden nimissä. Campbell nimittäin toteutti samanlaisen tempauksen jo vuonna 2011 ja keräsi silloisella pop up -putiikillaan hyväntekeväisyyteen miltei 20 000 puntaa. Tällä kerralla tiedossa on isompi liiketila ja enemmän myytävää, joten huippumalli tiimeineen odottaa loppusumman kasvavan.

Naomi Campbellin hyväntekeväisyyskirppis aukeaa Westfieldin kauppakeskuksessa 28. marraskuuta.

Teksti: Laura Paananen, jonka pitäisi laittaa myös oma kirppiskassinsa viimeinkin myyntiin, mutta se ei kyllä tule todennäköisesti tapahtumaan aivan yhtä glamorööseissa puitteissa

Lähde: Vogue UK

Kuva: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *