Napa näkyy naapuriin, eli kumpi puki paremmin?

beyonce_miley.jpg

Napapaitoja tuskin moni jäi 1990-luvulta kaipaamaan, mutta siitäkin huolimatta, täälle ne taas ovat. Tänä kesänä mahakaistaleen vilauttelu on jälleen täysin sallittua. Parhaiten lyhyet paidanhelmat sopivat korkeavyötäröisten alaosien kanssa, mutta rohkeimmat pukeutujat esittelevät vatsalihaksiaan ihan reilulla kädellä. Inspiraatiota navan vilautteluun voi hakea musiikkitaivaan kirkkaimmilta tähdiltä.

Beyoncé juhli Kanye Westin syntymäpäiviä mustavalkoisessa vaakaraita-asussa. Laulajattaren hame ylsi korkealle vyötärölle, mutta lyhyt toppi paljasti hyvin treenatut vatsalihakset. Asun kruunasi veikeä hattu ja huutomerkkinä toimivat oranssit korkokengät.

Miley Cyrus osallistui MySpace-juhliin lyhyttäkin lyhyemmässä topissa. Napapaidan kaveriksi Miley oli pukenut reilun nahkatakin. Huomion varasti kuitenkin, Mileyn littanan vatsan lisäksi, Ashishin hauskat farkkuja ja verkkareita yhdistävät housut. Tavarat Miley piti järjestyksessä Chanelin selkärepussa.

Kumpi puki mielestäsi napapaidan paremmin, hillitysti peittelevä Beyoncé vai rohkeasti vilautteleva Miley?

Teksti: Laura Paananen, joka valitsee tällä kerralla Beyoncén ja haluaa tietää, että kuka se oli joka väitti, etteivät vaakaraidat sovi kurvikkaalle vartalolle

Kuvat: Splash News

Kommentit (4)
  1. Harva yleensä voittaa Beyoncén, mutta tällä kertaa mun ääni menee täpärästi Mileyn rokkityylille.

  2. TiinaMariN.
    14.6.2013, 17:21

    Mileyn staili kolahtaa meikäläiseen– väljyys alhaalla ja rotsissa vie pois alleviivaavaa seksikkyyttä, mikä on aina hyvä juttu:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *