Näyttelijä Liv Tylerin uusi yllättävä muotipesti

liv_tyler.jpg

Kun yksi asia johtaa toiseen, sitä saattaa löytää itsensä nopeasti yllättävistä tilanteista. Näin kävi näyttelijä Liv Tylerille.

Liv Tyler tuotti brittiläiselle nahka- ja moottoripyörävaatteisiin keskittyneelle Belstaff-muotitalolle Outlaws-muotifilmin. Lyhytelokuva sai Lontoon muotiviikoilla ensi-iltansa. Filmi teki muotimerkin johtoportaaseen sen verran syvän vaikutuksen, että Tyler pestattiin siltä istumalta Belstaffille myös muihin hommiin, kertoo Harper’s Bazaar. Liv Tyler toimii nyt merkin kansainvälisenä edustushenkilönä sekä taiteellisena avustajana. Tylerin pestiin kuuluvat erilaiset edustustehtävä, mutta näyttelijällä on sormensa pelissä myös Belstaffin tulevissa naisten mallistoissa. Ensimmäistä kertaa muotisuunnittelun parissa taitojaan kokeileva Tyler on haasteesta innoissaan.

“On jännittävää päästä työskentelmään suunnittelupöydän ääreen kameran toiselle puolelle”, Tyler hehkuttaa.

Aivan nurkan takaa Liv Tylerin uusi muotipesti ei kuitenkaan tullut. Tylerin tuottamassa Outlaws-muotifilmissä esiintyy David Beckham, joka työskentelee merkin miestenmalliston mainoskasvona. Beckhamin paras ystävä sattuu olemaan Liv Tylerin kihlattu. Saattaapa olla, että David Beckhamilla oli osuutta asiaan, kun Belstaff Liv Tylerille soitteli.

Teksti: Laura Paananen, jolle nämä julkkisten muotipestit tulevat aina yllätyksenä, mutta herättävä silti uudenlaista kiinnostusta kyseisiä muotitaloja kohtaan

Lähde: Harper’s Bazaar UK

Kuva: All Over Press

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *