Netflixin tulevat sarjat: näitä odotamme

Toimitus

Perheenäiti-zombi, girlboss-elämää ja pimahtava terapeutti. Poimimme kiinnostavimpia sarjoja Netflixin 2017 uutuustuotannoista. 

Vinksahtanut: Santa Clarita Diet

Haluaisitko loputtomasti energiaa ja pärjätä kahden tunnin yöunilla? Kohtalosi voi olla sinetöity, jos törmäät Sheilaan (Drew Barrymore). Hän asuu Los Angelesissa, keskiluokkaisella Santa Claritan esikaupunkialueella – siitä sarjan nimi. Jupihtava kiinteistönvälittäjä Sheila näyttää vaarattomalta perheenäidiltä, mutta… on zombi. Trailerin perusteella (löytyy Netflixistä) luvassa on sopivan kieroutunutta, mutta hyväntahtoista huumoria.  Alkuasetelma ainakin on kiinnostava. Miten Sheilasta tuli zombi? Pysyykö hän lihanhimoissaan erossa lähipiiristään? Onko mautonta nauraa näin karuille jutuille?

Kymmenosainen komediasarja on katsottavissa Netflixissä perjantaina 3.helmikuuta.

Inspiroiva: Girlboss

Kaikki #girlbossit ja sellaisiksi halajavat, huhtikuussa alkaa seuraava suosikkisarjanne. Girlboss perustuu samannimiseen bestseller-kirjaan, joka jakaa viisauksia siitä, miten nousta menestykseen yrittäjänä. Omakohtaisen kirjan on kirjoittanut Sophia Amoruso. Hän aloitti itse myymällä käytettyjä vaatteita, kasvatti liiketoimintaansa ja jo 28-vuotiaana hänen Nasty Gal -vaatemerkkinsä pyöritti miljoonien liikevaihtoa. Vaikuttavaa! Kirja on täynnä oivalluksia työelämään, joten odotuksemme ovat korkealla.

13-osainen komediasarja Netflixissä huhtikuussa.

Jännittävä: Gypsy

Filmitähti Naomi Watts siirtyy televisiosarjojen maailmaan. Gypsy on psykologinen trilleri, jossa Watts esittää terapeuttia, joka alkaa solmia vaarallisia suhteita potilaittensa lähipiirin kanssa. Kuulostaa älykkösarjalta, jota ei malta jättää kesken! Kymmenosaisen sarjan aloituspäivämäärä ei toistaiseksi ole tiedossa, mutta se tullaan julkaisemaan Netflixissä.

Teksti: Anna Karhunen, joka odottaa näitä, mutta ahmii ensin vielä Skamin kolmoskauden (lue tästä, miksi) Kuvat: Netflix

Hei tv-sarjoihin hurahtanut, lue myös, mitä muita sarjoja kannattaa katsoa 
ja mitkä teinisarjat ovat aikuisenkin mielestä timanttisia.

 

Kommentit

Kiitos vinkeistä!

pöpelikössä

Santa Clarita Diet on kyllä aivan hulvaton :D

Pitää tsekata :)

Toimitus
Toimitus

Kuulostaa lupaavalta :)

Törmäsin itse vasta sarjoihin Love (netflix) ja Z The beginning of everything, jotka ovat aivan huikeita!

tinndy

Aaaaa millon toi Gypsy ilmestyy????? Handmaid's Tale on kohta taputeltu ja tarviin lisää jännää!

Kommentoi