New Yorkin muotiviikkovieraiden 4 tyylivinkiä loskakeleihin

Ihana ilma, eikö vain?

Helmikuiset loskakelit eivät ole yllätys suomalaisille, mutta New Yorkin muotiviikkovieraat talvi  yllätti. Yhdysvalloissa viikonloppuna riehunut Nemo-myrsky pakotti muotiviikkovieraat pohtimaan asujaan uudemman kerran. Poimimme muotiviikkovieraiden talvityyleistä vinkit loska-ajan pukeutumiseen.

annaw.jpg

1. Satsaa kenkiin

Hyvät kengät ovat kurakeleistä selviytymisen a ja o. Ota mallia Anna Wintourilta ja satsaa laadukkaisiin nahkasaappaisiin. Tehokkaalla kosteussuojalla nahkakengät pitävät sukat kuivina.

Takuuvarma vaihtoehto ovat tietysti kumisaappaat, joita onneksi on nykyään muunkinvärisenä ja -mallisena kuin perusnokialaisena.

 

olivia.jpg

2. Suojaudu hatun alle

Suojaa hiuksesi ja kasvosi lumipyryltä näyttävällä hatulla. Olivia Palermon valinta oli komea karvalakki, mutta tehokasta suojaa tarjoavat myös trendikkäät lierihatut. Hattuaikana kampaukseen on turha tuhlata aikaa, joten tee kuten Olivia ja lohdi hiusten latvoihin kauniit kiharat.

 

carine.jpg

3. Sukkahousujen denierit kohdilleen

Jos loskasta huolimatta haluat piristää päivääsi ja pukeutua hameeseen, tee kuten Carine Roitfeld ja satsaa kunnon sukkahousuihin. Mitä suurempi denierluku, sen parempi. Sukkahousujen materiaaleissa kannattaa suosia villasekoitteita, sillä ne pitävät sääret lämpimänä kylmemmässäkin säässä.

 

nina.jpg

4. Hanki apua eli lähenny seuralaisen kanssa

Joskus kurjaa keliäkin on vain uhmattava. Nina Garcia hoiti homman ison sateenvarjon ja tukea antavan seuralaisen avulla. Tässä siis oivallinen vinkki viikonlopun menoihin: hanki hyvä sateensuoja. Pahitteeksi ei myöskään ole komea treffikumppani, jonka kädestä on helppo ottaa tukea, kun liukkaat kadut yllättävät.

Miten sinä piristät asua loskanharmaudessa?
 

Teksti: Laura Paananen, jolle kävi viikonloppuna Nina Garciat, paitsi että sateenvarjo unohtui kotiin ja tukeakin antoi vain pikkusisko

Kuvat: Splash News

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *