New Yorkin muotiviikot: Eturivin parhaat asut

New Yorkin muotiviikko on täydessä tohinassa. Catwalkeilla esitelty ensi kevään muoti on toki kiinnostavaa, mutta vielä enemmän meitä kiehtoo, mitä ovat valinneet ylleen näytösten eturivissä istuneet julkkikset, muotiammattilaiset ja muu alan kerma. 

Muotiviikon asuvalinnat olivat tuttu sekoitus yliampuvia, normielämään vaikeasti sovellettavia asukokonaisuuksia ja kenkiä, joissa ei voi kävellä, mutta löysimme myös läjäpäin arkielämään sopivaa inspiraatiota tulevalle syksylle. Tässä suosikkimme!

muotiviikko2.jpg

Indie-leffoista tutut näyttelijättäret Lake Bell ja Greta Gerwig suloisina syksyyn sopivissa sävyissä Band of Outsidersin näytöksessä.

muotiviikko1.jpg

Komedienne Rashida Jones näyttää Band of Outsidersin näytöksessä, kuinka farkkushortsit puetaan salonkikelpoisesti – ja muistuttaa, että syksyn kuumin kenkä on teräväkärkinen.

spl608099_001.jpg

Huippumalli Karlie Kloss näyttää, että kaoottisen muotiviikkokreiseilyn keskellä pysäyttävin look on joskus juuri se yksinkertaisin. Rakastamme erityisesti simppeliä riipusta – siinäpä statement-kaulakorua kerrakseen! 

spl606146_001.jpg

Kelly Osborne saa meidät himoitsemaan skarppia kauluspaitaa ja bleiseriä. Huomaa, kuinka eri fiilis koko asuun tulee, kun napitat kaulukset ylös asti.

spl608566_018.jpg

Jessica Albakin sen tietää: bomber on uusi biker.

Pysyt parhaiten perillä New Yorkin muotiviikkojen tapahtumista seuraamalla esimerkiksi Style.comia, josta näet paitsi kaikki tärkeimmät kokoelmat kokonaisuudessaan, myös trendiraportit ja muotiviikkobileiden julkkiskuvat. Muista myös Lilyn oma Tyylitietotoimisto!

Kuvat: Splash News (AOP) ja Styleite.com

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *