New Yorkin muotiviikot: Tähtisadetta Michael Korsilla

anna_w1.jpg

Michael Kors esitteli eilen tulevan kevään mallistonsa New Yorkin muotiviikoilla. Muotinäytösvieraista päätellen Michael Kors ei nauti suosiota ainoastaan meidän lilyläisten keskuudessa, sillä mallistoa saapui ihastelemaan melkoinen tähtikavalkadi.

Anna Wintour (yllä) saapui paikalle poikkeuksellisen hyväntuulisena. Usein hapanta naamaa valokuvaajille näyttävä Wintour hymyili iloisena näytösteltan ulkopuolella. Vielä jaksaa hymyilyttää, mutta miten lienee asian laita, kun muotiviikkosesonki lähenee loppuaan?

karolina_karlie.jpg

Huippumallit Karolina Kurkova ja Karlie Kloss saapuivat näytökseen tekstiilikaksosina. Epäselväksi jäi olivatko mallit sopineet asuista etukäteen. Tilanne näytti kuitenkin hymyilyttävän myös näytöksen catwalkilla nähtyjä mallineitoja.

katie_kate.jpg

Eturivissä riitti kuhinaa, kun vierekkäin istahtivat Katie Holmes ja Kate Mara. Hurmaavat näyttelijättäret varastivat huomion ihastuttavan raikkailla asuillaan, mutta ottivat selvästi myös kaiken irti näytöslavan tapahtumista.

anna_carine.jpg

Anna dello Russolla ja Carine Roitfeldilla riittää varmasti juteltavaa. Muotitoimittajat uppoutuivatkin kiivaaseen keskusteluun näytöksen eturivissä. Lieneekö sitten puheeksi nousseet Annan näyttävät kengät vaiko kenties Carinen tuorein kansikuvatyttö?

Kurkkaa Michael Korsin kiitosta saanut kevätmallisto kokonaisuudessaan täältä.

Teksti: Laura Paananen, joka on mielellään leikkisi tekstiilikaksosia Karolina Kurkovan kanssa. Vaikka heti

Kuvat: Splash News ja Grazia Live/Instagram

Kommentit (4)
  1. En tajunnut tekstiilikaksos-läppää, onko noilla muka jotain samanlaista päällä? 😀

    1. Mäkään en tajunnu? 😀 

    2. Meistä naiset muistuttavat aika paljon toisiaan muutenkin kuin kasvoiltaan: molemmilla mustavalkoista ja samanlainen laukku. Mutta tosiaan, ehkä he voisivat olla ihan vaan tavalliset kaksoset:)

      1. Sisarukset ehkä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *