New Yorkin muotiviikot - tapahtunut tähän mennessä

Toimitus

New Yorkin parhaillaan käynnissä olevat muotiviikot ovat edenneet jo yli puolenvälin. Mitä kaikkea tähän mennessä on ehtinyt tapahtua catwalkin ulkopuolella? Otimme asiasta selvää.


Tim Gunn ja jääsankohaaste

Muodin huipulle -ohjelmasta tuttu muotimentori Tim Gunn joutui jääsankohaasteen uhriksi kesken ohjelman muotinäytösfinaalin. Sangollisen jääkylmää vettä Gunnin päälle kaatoi kukapa muukaan kuin ohjelman juontajana toimiva ex-huippumalli Heidi Klum.

 

Lady Gaga esitteli poikaystävänsä

Nyt taitaa olla tosi kyseessä. Harvoin julkisuudessa näyttelijäpoikaystäväänsä Taylor Kinneya esittelevä Lady Gaga saapui Harper’s Bazaarin järjestämien muotikemujen mustalle matolle herra käsipuolessaan. Yksityisyydestään tarkoin kiinni pitävä pariskunta poseerasi kameroille iloisena ja rakastuneen näköisenä. Aww!

 

Girls-tähden uusi tukka

Girls-sarjasta tuttu Zosia Mamet esitteli muotiviikoilla uutta hiustyyliään. Lyhyessä ja blondatussa polkkatukassa nykyisin viihtyvä Mamet muistutti niin ikään hiuksensa vasta vaalentanutta Girls-luoja Lena Dunhamia. Lieneekö kyseessä sarjan neljännen tuotantokauden juonikuvio?

 

Olivia Palermon tyylikimara

Tyyli-ikoni Olivia Palermo aloitti muotikuukauden kestävän tyylikimaransatupladenimillä. Huomaa myös Olivia Palermon omasta kenkämallistosta peräisin olevat tyylikkäät narusandaletit ja käärmekuvioitu käsilaukku. Niin rentoa, niin tyylikästä!

 

Teksti: Laura Paananen, joka näiden lisäksi on bongannut muotinäytöslavoilta jo ainakin henkäyksenohuita hameenhelmoja ja kepeitä vekkihameita

Kuvat: All Over Press ja Splash News

 

Kommentit

Seregi
Sekaisin Seregistä

Tossa on ihan kunnon jääpaloja. Sattuikohan Timiin?

Toimitus
Toimitus

Ei varmaankaan. Tim on teräsmies!

Pari sannaa

Määnoistmuodeistmitääntiiä, mutta Tim Gunn on maailman ihanin mies heti Mr Darcyn ja Mulderin jälkeen, ja siinä on se hyvä puoli, että se ei ole fiktiivinen. 

Seregi
Sekaisin Seregistä

On se silti aika vaikeasti saavutettavissa. Mä fanitan myö Ewan McGregrorgroia (en osaa kirjoittaa sitä) ja Chris Prattia.

Pari sannaa

Siinä onkin enemmän se, että mä en halua Tim Gunnia vaan mä haluan OLLA Tim Gunn. Ewan on mieletön!

Kommentoi