Nicole Richien tyylivinkit: suosi pitkää helmaa ja ota mallia lapsilta

spl648339_008_0.jpg

Kun Trendissä viime vuonna parhaiten pukeutuvaksi julkkisnaiseksi valittu Nicole Richie jakaa tyylivinkkejä, on syytä kuunnella. Richie paljastaa tuoreessa Elle-lehden haastattelussa omat jokapäiväiset pukeutumisvinkkinsä.

Pienikokoinen Richie kertoo Ellessä, että ei suosittele minimittaisia helmoja lyhytjalkaisille kohtalotovereilleen. Richien mielestä lyhyet helmat sopivat ainoastaan naisille, joilla on jalkoja, mitä esitellä. Juhlissa Richie kehottaa panostamaan joko näyttävään mekkoon tai  voimakkaaseen meikkiin. Tyylissä tulisi korostaa aina vain yhtä asiaa kerrallaan, hän jatkaa. Juhliin ei myöskään kannata koskaan lähteä epämukavissa koroissa. Matalakantaiset kengät tuovat enemmän vapautta, ja niillä jaksaa tanssia.

Uusia ideoita pukeutumiseen Nicole Richie kehottaa etsimään ystäviltä ja lapsilta. Richien oma 6-vuotias Harlow-tytär on opettanut naiselle muiden muassa sen, että poolopaita näyttää tyylikkäältä myös mekon alle puettuna. Ystävät sen sijaan saattavat rohkaista kokeilemaan yhdistelmiä, joiden ei itse ensin ajatellut toimivan.

Ja kun puhutaan printeistä, on Richiellä vain yksi sääntö: enemmän on aina enemmän.
 

Teksti: Laura Paananen, joka Nicolen lyhytjalkaisena kohtalotoverina aikoo silti vähän uhmata naisen vinkkejä ja esitellä myös jatkossa (olemattomia) jalkojaan minihameissa

Lähde: Elle US

Kuva: Splash News

 

Kommentit (2)
  1. Olen aina jotenkin ajatellut, että en voi käyttää polvimittaisia mekkoja vaan nimenomaan niitä vähän lyhyempiä jolloin korkoihin yhdistettynä jalat näyttää paaaaljon pidemmältä :D. Puolipitkissä mekoissa tunnen oloni todella hobitiksi kun jalat vaan loppuu kesken.

    1. Täälä yhtä hölmistynyt 😀 Eli vaihtoehdoiksi jää maxihelmat hamaan loppuun asti! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *