Nostalgiaa sunnuntaihin: Mitä muistat menneistä Mallikouluista?

ve000ib2fa.jpg

Sunnuntaisin Avalla pyörivässä Mallikoulussa eletään tänään jännittäviä hetkiä – monessakin mielessä. Tämänkertaisessa viikkotehtävässä myös Trendiin kuvaava huippuvalokuvaaja Juha Mustonen ottaa kilpailijoista editorial-kuvat, joita arvioi vierailevana tuomarina Trendin päätoimittaja Jenni Lieto.

Illan jakson kunniaksi toimituksessa intouduttiin muistelemaan Mallikoulun menneitä kausia. Eniten puhutti toki legendaarinen, kymmenen vuoden takainen ykköskausi, jolta eräskin Suvi Koponen ponkaisi maailmanmaineeseen.

Jotkut toimituksessa suhtautuvat Mallikouluun asian vaatimalla vakavuudella:

Olen Huippumalli haussa -sarjan alkuaikojen vannoutunut fani, ja Mallikoulun alkaessa vuonna 2005 Huippista oli jo esitetty Suomessa. Siksi vertailu oli väistämätöntä, ja Amerikan-meininkeihin verrattuna Mallikoulu tuntui aluksi laimealta. Ei ollut traagisia vartuin roskalaatikossa / äitini kuoli huumeisiin, kun olin lapsi’ -tyyppisiä jenkkiläisiä selviytymistarinoita vaan ihan tavallisia suomalaisia mimmejä. Mutta juuri se koukutti sarjaan – kun ne oli jotenkin niin tavallisia. Ja juuri siksi kokoonnuimme ystävien kanssa katsomaan Mallikoulua aina jonkun olohuoneeseen.

Mutta mahtuu Mallikouluunkin draamaa. Toimituksessa muisteltiin esimerkiksi sitä, kuinka ykköskaudelle osallistunut Susanna lähti pudottuaan kisasta ovet paukkuen ja kuinka samalla kaudella nähty Jaana ilmoitti itse haluavansa lähteä. Tuomarit yrittivät kääntää Jaanan päätä turhaan. Puhelinhuoneessa soiteltiin tunnepitoisia puheluita läheisille – vai tapahtuiko tämä jossain ihan toisessa sarjassa?

Suvi taas puhutti jo ennen voittoaan:

Muistan, että Suvi kävi samaa lukiota muutaman kaverini kanssa. Kaverit kertoivat nähneensä hänet koulussa ja sitten yhdessä spekuloitiin Suvin pärjäämismahdollisuuksia kisassa.
 

Nyt saa avata nostalgiahanat:

Mitä sinä muistat menneistä Mallikouluista?

Mallikoulu Avalla tänään sunnuntaina klo 21.

 

Kuva: MTV

 

Kommentit (2)
  1. Olin silloin ensimmäisen kauden aikana siis 8-vuotias ja katsoin kyllä. En tosin muista muuta kuin, että siellä oli silloin joku Sini, jota pidin niiin kauniina!

    Tällä kaudella suosikkini ovat Nette, Amanda ja Yilin 🙂

  2. Petra ja Ilin on parhaita! Tytöt näyttää muuten lyhyiltä tossa kuvassa..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *