Oasiksen Liam Gallagher esittelee oman vaatemallistonsa miesten muotiviikoilla

liam.jpg

Ilouutisia kaikille Oasis-faneille! Legendaarisen brittibändin laulajana tunnetun Liam Gallagherin luotsaama miesten vaatemerkki Pretty Green nähdään tammikuussa ensimmäistä kertaa Lontoon miesten muotiviikoilla.

Britti-Vogue kertoo, että Pretty Green esittelee muotiviikolla syksyn 2013 mallistonsa. Luvassa ei kuitenkaan ole perinteistä muotinäytöstä, vaan elokuvahenkinen presentaatio, jossa kerrataan merkin historiaa ja taustoja. Ensimmäisen muotinäytöksensä merkki aikoo järjestää kevään 2014 sesongilla.

Vuonna 2009 perustettu Pretty Green luottaa Gallagherhin brittipop-tyyliin ja yhdistelee musiikki- ja muotimaailman perinteitä. Malliston helmiä ovat Oasis-ajoilta tutut anorakit ja ruutupaidat. Hauskoja lisiä ovat mallistossa nähtävät persoonalliset puvut, takit sekä menneiden aikojen rockhenkeä huokuvat paisley-printtihuivit ja paitapuserot.

Toivoa sopii, että Liamin harha-askeleet muodin parissa sujuvat hieman kolleega Kayne Westia paremmin. Kanyen mallisto kun vetäytyi kaikessa hiljaisuudessa muotiviikkojen ohjelmasta vain kahden sesongin jälkeen.

Teksti: Laura Paananen, joka nyt myöntää, että ei ikinä oikein innostunut Oasiksesta ja diggaili brittipop-huumassa enneminkin Bluria. Girls who are boys, who like boys to be girls… soi nytkin päässä
 

Lähde: Vogue UK

Kuva: Splash News

 

Kommentit (4)
  1. Toimituksen brittipopsiipi komppaa – anorakki päällä pubiin hiihtelevät pulisonkiheput vetoavat meihin.

  2. LOVE IT! Rakastan aitoa ja oikeaa brittityyliä. Mun mielestä tyyliuskollisuus on mahtavaa ja mua lähinnä alkanut jo ällöttää jokaisen uuden trendin perässä juoksevat ”fashionistat”.

    ”Fashion fades style is eternal”

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *