Olet yhden askeleen päässä kesäkunnosta

rodebjer.jpg

Maailman paras kuntokuuri toimii näin: virittäydy lomatunnelmaan, hanki itsellesi elegantti kesäkaftaani (esimerkiksi kuvan ruotsalaismerkki Rodebjerilta, joka on kuuluisa kaftaaneistaan) ja pue se yllesi. Ja kas näin, olet kaftaanikunnossa.

New York Magazinen toimittaja Véronique Hyland lanseerasi kaftaa­nikunto-käsitteen kolme vuotta sitten vastaiskuna jokakeväisille laihdutusartikkeleille, jotka lupaavat neuvoillaan lukijoilleen bikinikunnon alta aikayksikön.

Hylandin kaftaanikunto-termi auttaa osaltaan murtamaan tunkkaista ajattelua, joka bikinikunto-sanaan yhä liittyy, sillä toisin kuin laihdutus­jutut väittävät, siihen pätee täysin sama sääntö kuin kaftaanikuntoonkin: pue päällesi bikinit, ja simsalabim, olet bikinikunnossa.
 

zeus.jpg

Psst! Upeita kaftaaneja tekee myös kuvan Zeus + Dione -merkki, jonka kaftaaneja valmistavat kreikkalaiset käsityöläiset valmistavat. Merkki perustettiin vuonna 2011, keskellä Kreikan talouskriisiä, ja se tarjoaa töitä paikallisille työttömille.

 

lily_byline_uusilehti_0317.jpg

Tilaa Trendi tästä!

Lue myös:
Lista asioista, joita yli 30-vuotiaan naisen ei kannata pukea ylleen (ja kerrankin olemme samaa mieltä!)
3 varmaa valintaa: kengät, jotka ovat aina muodissa

 

Teksti: Mia Frilander
Kuvat: valmistajat

 

Kommentit (7)
  1. Että kun punkerot menee biitsille, niin pitää vetää teltta päälle? Ja kuvituskuvana laihaakin laihempia tyttösiä. Jee, tulipa hyvä olo ja mieli rantsuun. Kiitti.

  2. Ihan omalla naamalla sanon nyt, että kiinnitin huomion samaan asiaan. ”Ette sitten laihempia malleja löytänyt?” Oli ajatukseni, jos kuvat ovat kuvastokuvia, ette tietenkään voineet vaikuttaa malliin, mutta silti. Kuvissa ja tekstissä ei oikein sanoma kohtaa :/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *