Olli Herman: ”Tosimies tekee sen polvillaan”

Toimitus

 

Tänään alkaa ohjelma, jonka parissa voi vähän vollottaa. Tai paljon. Mutta sillä lailla ihanalla tavalla! Kaikkien aikojen kosinta -sarjassa näytetään toinen toistaan liikuttavampia kosiohetkiä. Ne tuppisuiset mutta hetkellisesti rohkaisuteneet miehet, se tunteen palo!

Ohjelmaa juontaa suosikki-glamrockarimme Olli Herman, jota kävimme jututtamassa.

 

Olli, mitä elementtejä kosintaan kuuluu?

– Kosinta ei ole kosinta ilman sormusta. Se on kaikille se merkki siitä, että kihloissa ollaan. Mielestäni myös polvistuminen kuuluu kosintaan. Olen käyttänyt tuota sarjaa tehdessä repliikkiä: Tosimies tekee sen polvillaan. Tai tosinainen.

 

Millainen on kaikkien aikojen kosinta?

– Jokaiselle se oma kosinta on varmasti se kaikkien aikojen kosinta. Ainahan kosintaan kuuluu se yllätysmomentti, vaikka se olisi kuinka arkisesti otettu puheeksi. Vähän sellainen: ”Apua, sinäkin tunnet samoin?” tai ”Ei helkkari, ei näin!”

 

Omassa kaveripiirissäni on ollut sellainen ongelma, että mies ei vaan kosi. Miten hänet saa kosimaan?

– Ei saa painostaa. Jos siitä alkaa vihjailla tai vitsailla, kohta siitä naljailee koko suku. Siinä vaiheessa paineet kasvaa niin koviksi, että miehen tai naisen on hyvin vaikea lähteä tekemään sitä kosintaa.  Se tulee sieltä aikanaan. Paras neuvoni on, että elää vain parisuhdetta ja antaa sille kaikkensa, niin että se toinen oikeasti haluaa olla siinä.

 

Kuinka nopeasti kosinnan jälkeen voisi mennä naimisiin?

– Siinä ei ole mitään sääntöä. Mutta kosinta on kuitenkin lupaus naimisiinmenosta. Olen sen verran vanhanaikainen sen suhteen. Ei ole väliä, onko välissä viikko vai kymmenen vuotta, jos ollaan kuitenkin menossa.

 

Kaikkien aikojen kosinta alkaa tänään 23.9. Avalla klo 21.30

 

Miten sinua on kosittu tai miten haluaisit, että sinua kositaan?

 

Teksti: Julia, joka ei saanut sormusta, kun häntä kosittiin. Eikä mies polvistunut. Ja vihkisormuksenkin Julia kävi ihan itse ostamassa

Kuva: MTV3

 

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Heh. Oltiin menossa Las Vegasiin lomalle. Lomaa varatessa mies tokaisi tietokoneruutua tuijottaen: "no kerta me siellä kuitenkin ollaan niin miksei mentäis samalla siellä naimisiinkin." 

Vastasin: "Okei." 

Se oli siinä. 

Toimitus
Toimitus

Se oli siinä. <3

Seregi
Sekaisin Seregistä

Mä kosin avomiestäni maaliskuussa. En muista päivämäärää, koska sitä ei kaiverrettu sormuksiin. Ehkä facebook tietää. Istuimme ähkyssä iltaruuan jälkeen sohvalla. Kerroin miehelle, että koruliikkeessä oli ollut alennukset ja nyt mä sua sit kosin, kun on sormuksetkin. Mun valitsema sormuskin kelpas miehelle!

Naimisiin menosta päätettiin kuukautta myöhemmin, kun sattumalta sopiva jatkopaikka oli vapaana, ihana morsiuspuku "käveli" vastaan ja vihkisormuskin oli valmiina. Miksi odottaa?

Nyt ollaan oltu puolitoista viikkoa onnellisesti naimisissa ja viikonloppuna mennään häämatkalle päivä Tukholmassa risteilylle.

Julia Thurén
Toimitus

Onnea onnea! <3

Itsekin menin naimisiin nyt kesäkuussa ja on tämä naimisissa olevan naikkelin elämä kyllä aika kivaa! Eikö vain? ;)

Seregi
Sekaisin Seregistä

on kivaa on! Aina voi viitata AVIOpuolisoonsa, jolloin tuntee saavansa arvostusta sitoutumiskykynsä, aikuisuutensa ym. takia. Tai sitten kaikki luulee vaan et mä brassailen.

Julia Thurén
Toimitus

Nimenomaan!

Tykkään myös kiusata miekkosta kutsumalla häntä nimityksellä "mummiäs".

Hänen mielestään mummiäs-termiä käytetään jonkinmoisissa white trash -yhteyksissä, esim:

"Mummiäs vapautuu ihan just koht vankilasta."

Seregi
Sekaisin Seregistä

Mummiäs käyttää musta nimitystä "emäntä". Esim. "Emäntä on vielä töissä". Kuulostaa siltä niin kuin olisin joku vanha akka. Toisaalta pidän nimitystä kohteliaisuutena, koska se saa minut kuulostamaan siltä niin kuin (muka) osaisin kotia hoitaa.

iidami
Bambino

Oltiin menossa juhlistamaan edeltävänä päivänä ollutta vuosipäivää sinne baariin, missä ensimmäistä kertaa tavattiinkin. Kiukuttelin matkalla vähän, kun mies halusi, että jäämme bussista yhtä pysäkkiä aiemmin pois, että voisi poiketa nopeasti kauppaan ostamaan tupakkia - oli aika viileä ja tuulinen ilta, ja olin varma että jäädyn kuoliaaksi mekossani. Kävelymatka piteni tuon aiemmalla pysäkillä jäämisen vuoksi ehkä 200m, mutta kun kylmyys ja vilu! :D

No, poikettiin siellä kaupassa sitten ja lähdettiin köpöttämään kohti määränpäätä. Noin puolimatkassa mies pysähtyi kohtaan, josta näkee koko kaupungin valoineen, otti mua kädestä kiinni ja polvistui. Sanoi, että hänellä on tärkeä kysymys minulle, ja kaivoi sormuksen taskustaan. 

Siinä sitten tirautettiin (tai minä tirautin) muutama ilonkyynel, ihailtiin hetki vielä näköaloja (tässä vaiheessa se kylmä viima ei haitannut enää yhtään), ja jatkettiin matkaa baariin -- jossa jo odotti meidän kaveriporukka, valmiina juhlistamaan meidän kihlausta! Mies oli kutsunut koko porukan sinne etukäteen. Onneksi vastasin myöntävästi, heh!

Siellä sitten indie-diskossa juhlittiin ja tanssittiin ja juotiin cuba librejä :')

Toimitus
Toimitus

Awwww! Nyt oli kyllä kaikkien aikojen kosinta -matskua!

AnLottanen

Meillä tosimies teki sen kyllä selällään. 

Oltiin mulle rakkaimmassa mahdollisessa paikassa, mökillä, saunanpuhtoisina sängyllä köllimässä. Takassa räiskyi tuli, ympärillä havisivat koivut. 

Siinä kainalossa hän tuumasi, että eikö olisi mukavaa olla aina iltaisin näin.

Seuraavana päivänä sitten karautettiin työreissuun Ouluun, ajettiin kultasepänliikkeitä läpi ja yhdestä löytyi juuri sopiva Miehelle, muutaman kilometrin päästä toisesta samanlainen sopiva minulle. Sormusten kanssa piti odottaa parin viikon päähän, mutta arvatkaa vaan, pystyykö nainen olemaan ollenkaan mitenkään päin, jos tietää Miehen taskussa olevan sormukset? No ei pysty. Eikä kykene!

Kihloja vaihdettiin siis virallisesti Mempparin terassilla, pussailtiin ilta-auringon loisteessa.

Siinä kainalossa onkin oltu lähes poikkeuksetta ihan joka ilta siitä lähtien. 

 

Miiza

Itse olen pohtinut tuota kosinta asiaa blogissani viime marraskuussa tullen siihen tulokseen, että se miten kositaan ja missä on toissijainen seikka sen rinnalla mitä se kosinta itsessään tarkoittaa (halua sitoutua loppuelämäksi toisen kanssa). 

Otan vastaan minkälaisen kosinnan tahansa... Tai ei, perun edellisen. Siis ainoa kriteeri kosinnalle, minulla on se, ettei kosija saa olla tuhannen päissään (yksi rohkaisuryyppy ei pahaa tee, jos sitä jännitykseen tarvitsee).

Amma
Why you little!!

Juuei, ei ole huippukosinnan kriteerit siis täyttyneet meilläkään. Minä olin jo menossa nukkumaan, kun vielä tapojeni mukaisesti hiihtelin pitkin kämppää puolialasti hoidellen viime hetken iltajuttuja ja isthadin vielä sohvalle kertomaan miehelle päivällä käydystä keskustalusta keskinäisistä testamenteista sun muista lakiasioista, joita ajattelin, että lapsen ja yhteisen omaisuuden kannalta kannattaisi hoitaa kuntoon. Mies sitten kysyi, että eikö olis sitten sama mennä naimisiin. Minä vastasin ajatuksissani että niin kai. Mies tarkensi, että niin, pitäisikö sitten nyt piakkoin mennä naimisiin, johon hetken mietittyäni vastasin, että I ain´t gonna say no to that. Mies vielä kertoi ajatelleensa asiaa tässä ja aikoneensa yllättää minut, johon vastasin, että hani, me ollaan oltu yhdessä yli 11 vuotta, sä et olis voinut 9 vuoteen yllättää mua.

Ei se kaikkein romanttisin, mutta ihan meidän näköinen.

Ja hei, me ehdittiin olla naimisissakin reilu puoli vuotta ennenkuin viralliset sormukset hankittiin. Toki naimisiin mentiin puolitoista kuukautta kihlauksesta.

Luja (Ei varmistettu) http://aavikkoruusunen.blogspot.fi/

Kosinta matskua minultakin löytyykö? No kyllä. Olen kosinut itse kauniin videopätkän avulla =)
Joten Good luck söpöset =)

Luja (Ei varmistettu) http://aavikkoruusunen.blogspot.fi/

Kommentoi