Olli Herman: ”Tosimies tekee sen polvillaan”

olli_hermann.jpg

 

Tänään alkaa ohjelma, jonka parissa voi vähän vollottaa. Tai paljon. Mutta sillä lailla ihanalla tavalla! Kaikkien aikojen kosinta -sarjassa näytetään toinen toistaan liikuttavampia kosiohetkiä. Ne tuppisuiset mutta hetkellisesti rohkaisuteneet miehet, se tunteen palo!

Ohjelmaa juontaa suosikki-glamrockarimme Olli Herman, jota kävimme jututtamassa.

 

Olli, mitä elementtejä kosintaan kuuluu?

– Kosinta ei ole kosinta ilman sormusta. Se on kaikille se merkki siitä, että kihloissa ollaan. Mielestäni myös polvistuminen kuuluu kosintaan. Olen käyttänyt tuota sarjaa tehdessä repliikkiä: Tosimies tekee sen polvillaan. Tai tosinainen.

 

Millainen on kaikkien aikojen kosinta?

– Jokaiselle se oma kosinta on varmasti se kaikkien aikojen kosinta. Ainahan kosintaan kuuluu se yllätysmomentti, vaikka se olisi kuinka arkisesti otettu puheeksi. Vähän sellainen: ”Apua, sinäkin tunnet samoin?” tai ”Ei helkkari, ei näin!”

 

Omassa kaveripiirissäni on ollut sellainen ongelma, että mies ei vaan kosi. Miten hänet saa kosimaan?

– Ei saa painostaa. Jos siitä alkaa vihjailla tai vitsailla, kohta siitä naljailee koko suku. Siinä vaiheessa paineet kasvaa niin koviksi, että miehen tai naisen on hyvin vaikea lähteä tekemään sitä kosintaa.  Se tulee sieltä aikanaan. Paras neuvoni on, että elää vain parisuhdetta ja antaa sille kaikkensa, niin että se toinen oikeasti haluaa olla siinä.

 

Kuinka nopeasti kosinnan jälkeen voisi mennä naimisiin?

– Siinä ei ole mitään sääntöä. Mutta kosinta on kuitenkin lupaus naimisiinmenosta. Olen sen verran vanhanaikainen sen suhteen. Ei ole väliä, onko välissä viikko vai kymmenen vuotta, jos ollaan kuitenkin menossa.

 

Kaikkien aikojen kosinta alkaa tänään 23.9. Avalla klo 21.30

 

Miten sinua on kosittu tai miten haluaisit, että sinua kositaan?

 

Teksti: Julia, joka ei saanut sormusta, kun häntä kosittiin. Eikä mies polvistunut. Ja vihkisormuksenkin Julia kävi ihan itse ostamassa

Kuva: MTV3

 

Kommentit (14)
  1. Kosinta matskua minultakin löytyykö? No kyllä. Olen kosinut itse kauniin videopätkän avulla =)
    Joten Good luck söpöset =)

  2. Juuei, ei ole huippukosinnan kriteerit siis täyttyneet meilläkään. Minä olin jo menossa nukkumaan, kun vielä tapojeni mukaisesti hiihtelin pitkin kämppää puolialasti hoidellen viime hetken iltajuttuja ja isthadin vielä sohvalle kertomaan miehelle päivällä käydystä keskustalusta keskinäisistä testamenteista sun muista lakiasioista, joita ajattelin, että lapsen ja yhteisen omaisuuden kannalta kannattaisi hoitaa kuntoon. Mies sitten kysyi, että eikö olis sitten sama mennä naimisiin. Minä vastasin ajatuksissani että niin kai. Mies tarkensi, että niin, pitäisikö sitten nyt piakkoin mennä naimisiin, johon hetken mietittyäni vastasin, että I ain´t gonna say no to that. Mies vielä kertoi ajatelleensa asiaa tässä ja aikoneensa yllättää minut, johon vastasin, että hani, me ollaan oltu yhdessä yli 11 vuotta, sä et olis voinut 9 vuoteen yllättää mua.

    Ei se kaikkein romanttisin, mutta ihan meidän näköinen.

    Ja hei, me ehdittiin olla naimisissakin reilu puoli vuotta ennenkuin viralliset sormukset hankittiin. Toki naimisiin mentiin puolitoista kuukautta kihlauksesta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *