Onko sormuksella väliä?

sormus.jpg

”Pikakihlojen paikka?”

 

Anna Blue Eyes osti itselleen ihanan sormuksen, jossa on vain yksi ongelma: se mahtuu parhaiten vasempaan nimettömään.

 

Toimituksessa pohditaan: onko vasen nimetön varattu vain kihlasormukselle, vai voiko siihen sujauttaa minkä tahansa sormuksen, joka sattuu sopimaan? Entä voiko rengastettu näyttäytyä ilman sormustaan?

Eräs toimituksen jäsen on joskus jättänyt kihlasormuksensa kotiin – kaikkina päivinä kun sormuksia ei vaan huvita käyttää. Noina päivinä on saanut sitten myös vakuutella, että edelleen ollaan kihloissa.

Toinen muistelee sinkkuystäväänsä, joka toisinaan baariin lähtiessään asusti nimettömänsä sormuksella välttyäkseen iskuyrityksiltä. (Kyseistä sormusta kutsuttiin munankarkottimeksi.)

 

Säästeletkö sinä nimetöntäsi sitä virallista sormusta varten? Voiko sormuksen kanssa tehdä etikettivirheen?

 

Teksti: Anni Kemppainen, kuva: Juha Juntto/A-lehtien kuvatoimitus

Kommentit (33)
  1. Kun olin esiteini ja kimpassa yhen pojan kaa, ni sain lahjaksi häneltä sormuksen. Ongelma oli se, että sormus mahtui vaan mun vasempaan nimettömään! Olin niin kauhean nolona! Jos käyttäisin sormusta, niin kaikki kiusaisivat minua (huoh, teinien logiikkaa), mutta toisaalta olisi törkeää olla käyttämättä lahjaksi saatua korua, varsinkin kun antaja oli oma ihastus, ja koru itselle hirmu mieluinen… Päädyin kuitenkin siihen, etten sormusta käyttänyt, ja poikkis ihmetteli kovasti, mut onneksi uskalsin sitten hänelle kertoa tän nolon käänteen, eikä pahempia draamoja tästä lahjasta aiheutunut. Taisin sitten käyttää sitä loppujen lopuksi kaulaketjussa roikkumassa! Mulla on vieläkin tää rihkamakoru tallessa jossain tuolla koruaarteiden joukossa :’) 

  2. Jos laittaa sormuksen vasempaan nimettömään, on Suomessa kohtuullisen iso todennäköisyys, että sinua pidetään kihloissa tai naimisissa olevana. Että jotenkin tämä keskustelu kuulostaa siltä, että voiko huntua käyttää ihan tavallisena arkipäivänä, vai onko se varattu morsiamille pelkästään ja jos on niin kuka muka niin sanoo 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *