Onko tässä Lady Gagan tuleva hääpuku?

karl_legerfeld_ladygaga.jpg

Karl Lagerfeldin visio Lady Gagan tulevasta hääpuvusta.

 

Minkälaista jälkeä syntyy, kun maailman parhaille muotisuunnittelijoille annetaan vapaat kädet ja tehtäväksi suunnitella unelmien hääpuku Lady Gagalle? Women’s Wear Daily otti asiasta selvää ja kutsui 35 muotisuunnittelijaa mukaan popparin hääpukutalkoisiin.

Ystävänpäivänä näyttelijä Taylor Kinneyn kanssa kihlautunut Lady Gaga ei ole vielä omien sanojensa mukaan suunnitellut tulevaa hääpukuaan. WWD:n jutun näyttävistä, mielikuvituksellisista ja hullunkurisista hääpuvuista ison osan voisi kuvitella kelpaavan aikoinaan lihapuvussakin esiintyneelle tähdelle. Mukaan mahtui niin Donna Karanin tarjoamaa klassista hääeleganssia, Karl Lagerfeldin (kuvassa) spektaakkelimaista lähestymistä kuin Lanvinin Alber Elbazin sarjakuvamaisen leikkisä kukkamekkokin. Hieman erikoisemman lähestymistavan valitsi sen sijaan Betsey Johnson, joka tarjosi popparille melkoisen paljastavaa nakumekkoa. Yllättämään pääsi myös H&M, jonka suunnittelijatiimin kynästä syntyi joutsenteemainen musta hääpuku.

Entä mitä Lady Gaga itse toivoo tulevalta hääpuvultaan?

Puku tulee olemaan vain ja ainostaan Tayloria varten”, tuleva morsian kertoi WWD:lle

Kuka siis tietää, jos näkemästään selvästi vaikuttunut Lady Gaga olisi jo löytänyt toivomansa näiden ehdokkaiden joukosta? Kurkkaa kaikki 35 hääpukuehdostusta täältä.

Teksti: Laura Paananen, joka veikkaa Lady Gagan päätyvän lopulta ehkä yllättävänkin perinteiseen hääpukuratkaisuun.

Lähde: WWD

Kuva: WWD Instagram

 

Kommentit (1)
  1. Hmmm, kiinnostava aihe! Ehkä pukuvalinta kulminoituu siihen, astuuko avioon Lady Gaga vai Stefani Joanne Angelina Germanotta. Ja kuinka paljon päivän huomiosta morsian on valmis antamaan puvulleen? Minäkin kyllä veikkaan perinteisempää ratkaisua fantasiapuvun sijaan. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *