Osallistu lehden tekemiseen: Miksei me ikinä jutella?

tee trendiä

Ongelma on klassinen: parisuhteen toinen osapuoli tykkää jutella paljon ja syvällisesti, toinen kammoaa keskustelua tunteista ja suhteen ongelmakohdista enemmän kuin hammaslääkäriä. Kuulostaako tutulta – vai onko tämä teidän suhteessanne turha klisee?

Oletko parisuhteessa ihmisen kanssa, jonka tapa kommunikoida poikkeaa omastasi?

Minkälaisiin tilanteisiin se on johtanut ja miten olette niistä selvinneet? Muhivatko ongelmat puhumattomuuden alla vai oletteko löytäneet tavan ymmärtää toisianne?

Kirjoitan erilaisten kommunikaatiotapojen yhteensovittamisesta juttua Trendiin. Auta jutun tekemisessä: kerro minulle, millaisia tilanteita tai ristiriitoja erilaisista keskustelutyyleistä on parisuhteessasi syntynyt. Lähetä tarinasi minulle sähköpostilla osoitteeseen tiina.tuppurainen@a-lehdet.fi. Tai kerro kokemuksistasi täällä toimituksen blogissa! Nyt saa avautua.

Avustanne jo etukäteen kiittäen

Tiina, joka rakastaa puhumista – mutta huomaa olevansa lähes aina suhteessa itseään hiljaisempien tekijätyyppien kanssa.

Kommentit (5)
  1. Hyvä pointti, NinaMaria! Joskus on varmaan paikallaan antaa olla, jos asia ei ole vakava. Heh Cougarwoman, Sexcel vaikuttaa pätevältä työkalulta.

  2. Meillä molemmat puhuu ja ihan liikaa. Eräänlainen ongelma sekin. Siinä vaiheessa kun jostain tunteista on jauhettu päivät läpeensä ja asia ei etene mutta ei etene mikään mukaan niin tekee mieli jo sanoa, et annetaanko jo olla? Eli vaikeaa se on näinkin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *