Osallistu lehden tekemiseen: Voisitko sinä kokeilla Botoxia?

botox.jpg

Kun julkkikset alkoivat joitakin vuosia sitten ottaa kilpaa Botoxia, sitä kuului kauhistella. Se oli jotakin luonnotonta, mahdollisesti vaarallista ja taatusti amerikkalaista.

Vähitellen pistoshoidot ovat yleistyneet Suomessakin, ja asenteet ovat muuttuneet huomattavasti sallivammiksi. Se, että joku on ottanut vähän hyaluronihappoa pistoksena naamaan, ei enää herätä automaattisesti paheksuntaa, vaan oikeastaan kiinnostusta. Eihän rypyn silottaminen lopulta ole enää kovin monen askelen päässä ripsipidennyksistä tai hampaiden valkaisusta, joista on tullut aivan tavallisia toimenpiteitä. Sitä paitsi jopa luonnollisen kauneuden lähettiläänä pidetty Gwyneth Paltrow on kokeillut Botoxia.

Mutta mitä tästä kaikesta pitäisi oikein ajatella? Tarkoittaako asenteiden höllentyminen sitä, että olemme vihdoin vapaita päättämään itse ulkonäöstämme ja korjaamaan pieniä asioita, jotka vaivaavat meitä? Vai tarkoittaako se sitä, että pian pikkupuutteiden fiksailemisesta tulee suoranainen velvollisuus, jos joka toisella alkaa olla siloteltu otsa?

Olen tekemässä ilmiöstä juttua heinäkuun Trendiin ja tarvitsen siihen teidän apuanne, rakkaat lilyläiset.

1. Etsin juttuuni haastateltavaksi naista, joka on kokeillut jonkinlaista pistoshoitoa. Jos epäilet, että voisit sopia juttuun, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen heini.maksimainen@gmail.com. Haluaisin kuulla siitä, kuinka päädyit kokeilemaan hoitoa ja millaisia kokemuksia sinulla aiheesta on. Jutussa voi esiintyä tarvittaessa myös nimimerkillä.

2. Lisäksi kuulisin mielelläni täällä blogissa teidän mielipiteitänne aiheesta. Miksi ulkonäön korjaileminen herättää niin paljon tunteita puolesta ja vastaan? Miksi pistokset tuntuvat monista epäluonnollisilta mutta harva paheksuu esimerkiksi hampaiden valkaisemista? Pitäisikö naisen hyväksyä ryppynsä vai saako ne haluta peittää? Miksi toisten tekemiä operaatioita on helppo paheksua mutta samaan aikaan itse voisi mielellään ottaa vähän sileämmän naaman, jos olisi varaa? Voisitko itse kuvitella kokeilevasi kauneuskirurgiaa?

Avustanne jo etukäteen kiittäen

Heini, joka käyttää klassista ”rypyt ovat kauniita ja kertovat elämänkokemuksesta” -fraasia mutta tutkii peilistä huolestuneena omia silmänympäryksiään
 

Kuva: All Over Press

tt.jpg

Kommentit (16)
  1. kukin tyylillään
    25.7.2014, 12:42

    Minulta on jo monta kuukautta kyselty, onko läheinen ystäväni laittanut botoksia huuliinsa. Olen sitä mieltä, että kukin tyylillään eikä ole minun asiani. Jos ystäväni tästä haluaa minulle kertoa, hyvä niin, muuten en utele. Uskon että jokainen tekee sellaisia asioita mitkä kokee itselleen tärkeiksi. Minä en ole tuomitsemaan!

  2. En koskaan kokeilisi mitään kirurgista toimenpidettä kauneuteen. Mielestäni luonnollinen kauneus on parasta mitä maailma voi antaa. Miksei voisi hyväksyä itseeän sellaisena kuin on tai muokata ulkonäköään vain siksi koska kumppani tai joku toinen haluaa? Eihän silloin sinua hyväksytä sellaisena kuin olet. Ryppyjä ei tarvitse peittää, ne kertoo sinusta itsestäsi ja näyttää elämääsi ja kokemaasi. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *