Osallistu lehtijuttuun: Parhaiten pukeutuvat julkkikset

Toimitus

Oletko halunnut olla mukana valitsemassa vuoden tyylikkäimpiä tähtiä? Tervetuloa mukaan toimituksen etäjäsenenä! Trendi-lehti valitsee vuoden tyylikkäimmät tähdet nyt työn alla olevassa marraskuun numerossa. Haluamme kutsua tyyliraatiin mukaan kaikki lilyläiset, myös sinut.

Pyydämme sinua pohtimaan: Kuka julkkis on inspiroinut sinua eniten tämän vuoden aikana? Kuka on varma tyyliklassikko vuodesta toiseen tai on yllättänyt tänä vuonna? Kenen asu gaalassa tai kadulla on ollut nappivalinta? Kenen ansiosta innostuit kokeilemaan uutta tyyliä?

Kolme tapaa osallistua seuraavan viikon aikana:

  1. Kommentoi tätä juttua. Perustele valintaasi, poimimme parhaita perusteluja lehteen. Kerro suhteestasi julkkiksen tyyliin, esimerkiksi: ”Olivia Palermo osaa aina käyttää asusteita kauniisti.”
  2. Bloggaa. Tee postaus blogiisi, johon voit kerätä kuvia tyylikkäimmistä julkkiksista. Miksi et esittelisi vaikkapa päälläsi tähden tyylistä inspiroitunutta asua? Lisää blogipostaukseesi avainsana #teetrendia, niin julkaisusi listautuu Tee Trendiä -sivulle, jossa kaikki lilyläiset voivat osallistua lehdentekoon. Kerro myös tämän postauksen kommenttiosiossa tehneesi jutun blogiisi, niin muut pääsevät klikkaamaan siihen näppärästi.
  3. Jaa Instagramissa. Bongasitko inspiroivan kuvan suosikkitähtesi tyylistä? Jaa tähden tyyli instagramissa käyttämällä hashtagia #TrendiLoves ja #TeeTrendia, meidät löydät instasta @trendmag. Poimimme ehdotuksianne myös Instagramin kautta.

Tervetuloa tekemään juttua kanssamme!

Mielipiteitänne ja näkemyksiänne odottaa innolla juttua toimittava Anna.Yhteisen valintamme ja tyylikkäimpien listauksen näet marraskuun Trendissä!

Kuvat: Splash News AOP

Kommentit

Elsi M. (Ei varmistettu)

Jennifer Aniston on ikäisekseen nuorekas mutta ei liian tyttömäinen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Emma Watsonilla on ollut monta nappivalintaa. Lyhyt tukka on ihana!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kate Middleton, klassinen ja hillitty ja ne hiukset!

nasu86

Ginnifer Goodwin on suloinen ja tyylikäs. lyhyer hiukset kruunaavat tyylin. 

S @ Ladies Who Brunch (Ei varmistettu) http://lwbrunch.blogspot.fi

Olivia Palermon trendikäs, naismainen tyyli ihastuttaa aina - todellinen tyylitaituri! Herttuatar Katen elegantti klassisuus inspiroi myös.

KK90 (Ei varmistettu)

Kate Hudson ehdottomasti. Hänellä on niin omalaatuinen ja boheemi- tyyli. Usein on tehnyt mieli juosta kauppaan tai kirpparille etsimään samanlaisia asukokonaisuuksia kuin Kate pitää. Hän pitää paljon pastellisävyjä talvellakin, joten olen rohkaistunut luopumaan siitä ainaisesta mustaan verhoutumisesta nyt viimeisinä talvina ja ottanut Katesta mallia talvitakin ym. valintoja tehdessäni. Hänellä on upea gaala -sekä arkilook, joten siksi Kate.

Mindeka
Ma-material Girl

Kate Moss ja Sienna Miller kiteyttävät ehdottomasti tyylikkyyden syvimmän olemuksen. Heidän pukeutumisensa noudattavat eniten omaa linjaani ja -ah- ne hiukset.  Effortless!

 

pp (Ei varmistettu)

Chloë Sevigny on mun mielestä tajuttoman tyylikäs. Hän näyttää aina raikkaalta, luonnolliselta ja persoonalliselta, eikä tyylissä ole liikaa yrittämistä tai kikkailua. Sevigny on loistava esimerkki siitä, että nainenkin voi näyttää vahvalta, karismaattiselta ja seksikkäältä hukuttamatta itseään kuitenkaan valtavan pakkelikerroksen ja supertiukkujen asujen, paljettien, nahan ja niittien alle. Sevignystä välittyy itsevarma, välitön ja mielenkiintoinen vaikutelma.

Vierailija (Ei varmistettu)

Lana Del Rey, ehdottomasti. Hän voisi pukeutua pelkkään valkoiseen riepuun ja silti saada sen näyttämään elegantilta ja kauniilta. Hän osaa yhdistää mm. vaikuttavia asusteita hempeämpiin vaatteisiin. Hän inspiroi minua päivittäin.

Kommentoi