Osallistu Lilyn brunssihaasteeseen ja voita lahjakortti A21-luksusravintolaan

ruokablogihaaste_paa.jpg

Lily on kotona norkoilemisen ja päivän tärkeimmän aterian asialla. Olethan sinäkin? Haastamme kotikokit, ruokabloggaajat ja herkuttelijat osallistumaan  ruokahaasteeseemme.

Kokkaa ja kuvaa bravuurisi brunssille. Suolaista vai makeaa? Ehkäpä osaat pyöräyttää maistuvimman mimosan? Keitätkö killerit kahvit? Tai ainakin tiedät, kenen blogista löytyvät parhaat reseptit – tähän haasteeseen voit osallistua myös antamalla hyvän kiertää ja vinkkaamalla kommenttikentässä suosikkiruokablogisi! Palkitsemme sekä kokkaajia että ruokablogien lukijoita.

Maukkaan aamiaisen jälkeen päivän tärkein ateria on tietenkin herkkuillallinen. Tarjoamme sekä  yhdelle kokkaajalle että yhdelle suosikkiaan vinkanneelle molemmille kahden hengen illallisen A21 Diningissa.  Illalliskortin arvo on 228 euroa.

Ruokailu helsinkiläisessä A21 Dining -ravintolassa on varsinaista luksusta. Kotimaisen luonnon innoittama, kolme, viiden tai seitsemän ruokalajin menu nautitaan varta vasten ruokien kanssa suunniteltujen cocktailien kanssa. Juomista vastaavat maailman parhaaksi valitun A21 -cocktail loungen perustajat.

ruokahaaste1.jpg

BLOGGAAJA, TOIMI NÄIN:

 • Kokkaa ja kuvaa bravuurisi brunssibpöytään.
 • Jaa kuva ja resepti blogissasi tai Lilyn palstallasi. Lisää halutessasi postauksen yhteyteen alla oleva logo, niin sen muut tunnistavat sen haastekokkaukseksi. Kokkaus ja postaus voi olla vanhempikin – tärkeintä on, että haluat panna hyvän reseptin kiertoon.
 • Vinkkaa reseptistäsi tämän jutun kommenteissa. Näin kaikki Lilyn käyttäjät löytävät reseptisi.
 • Koostamme kaikista haasteeseen osallistuneista resepteistä herkullisimmat brunssikattaukseksi ja julkaisemme ne Lilyssä blogilinkkeineen, jotta kaikki lilyläiset löytävät lisää hyvää kokattavaa.
 • Aikaa on maanantaihin 3. syyskuuta kello 12 asti. Arvomme illalliskortin silloin. Illalliskortin arvo on 228 euroa.

JOS KOKKAILET MIELUITEN MUIDEN RESEPTEJÄ, TEE NÄIN:

 • Mikä on suosikkiruokablogisi? Kerro se kommenttikentässä lyhyine perusteluineen. Arvomme ruokablogeja vinkanneiden kesken yhden lahjakortin A21 Dining -ravintolaan. Illalliskortin arvo on 228 euroa.
 • Aikaa on maanantaihin 3. syyskuuta kello 12 asti. Lahjakortti arvotaan suoritetaan silloin. HUOM! Jos et ole Lilyn rekisteröitynyt kävijä, jätäthän vastaukseen sähköpostiosoitteesi.
   

lily_merkki_brunssi.jpg

 

Kuvat ja niihin liittyvät reseptit: Aamiaiskattaus Fanni ja Kaneli pannukakut Fanni ja Kaneli, Putkiremonttipäiväkirjan muromysli.

Maistuvia kokkaushetkiä ja onnea arvontaan!

 

Kommentit (59)
 1. Huh ja puh, miten paljon mahtavia reseptejä! Kiitos, näistä rakennetaan herkullinen brunssi. Kisan voittajat arvoimme täällä. Ja nyt kokkaamaan, kun jostain syystä tuli tajuton nälkä…

 2. Nanna-kaikkiäitinireseptit
  3.9.2012, 07:15

  http://kaikkiaitinireseptit.blogspot.fi/2011/01/meksikolainen-aamiainen-eli-chilaquiles.html

  Laitetaan vielä toisen kerran, kun näyttäisi, ettei äsken tullut. Siis ihana, meksikolainen, brunssillakin maistuva setti. Hyvä kiertoon, niinkuin sanoitte!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *