Osallistu Trendin jutun tekoon: Kuinka kauan olet ollut ilman seksiä?

Olemme tekemässä Trendiin juttua seksittömyydestä. Siitä, kun ei saa seksiä, vaikka haluaisi. Osallistu jutun tekoon kertomalla oma kokemuksesi asiasta. Voit kertoa esimerkiksi, mistä seksittömyys sinun tapauksessasi johtuu, miltä se tuntuu ja mitä kaipaat, kun kaipaat seksiä. Lisääthän kommenttiin ikäsi.

Haemme juttuun naisten kokemuksia. Kommentteja voidaan käyttää jutussa nimimerkillä. Jos haluat osallistua, kerro:

Kuinka kauan olet pisimmillään ollut ilman seksiä, ja millaisia tunteita tilanne herätti tai herättää?pikku_tt.jpg

Kommentit (29)
  1. Olen rakastellut elämäni aikana vain yhden naisen kanssa. Hänen kanssaan olin yhdessä yli kaksitoista vuotta, kunnes vuosi sitten erottiin. Seksiä oli yhdessäolon aikana paljon. Pisimmät ajat ilman seksiä olivat ehkä noin kuukauden pituisia. Nyt koko sinkkuajan olen ollut ilman seksiä. Treffeillä olen käynyt ja niiden jälkeen voin ottaa alastoman naisen kainalooni nukkumaan, mutta seksiä en halua ennen kuin tiedän viettäväni toisen kanssa koko loppuelämäni.

  2. Kun olen seurustellut, olen ollut paljon himokkaampi kuin sinkkuna. Kai se liittyy siihen, että seksiin tottuu ja sitä tietää saavansa, joten sitä himoitseekin enemmän. Nyt sinkkunakin himottaa, mutta eri tavalla. Sen haluaisi jotenkin siirtää pois mielestä ja se ärsyttää.

    Olen ollut nyt sinkkuna viisi kuukautta. Toisaalta olen ylpeä siitä, että uskalsin lähteä edellisestä suhteestani, mutta toisaalta huomaan ajattelevani usein, että olihan meillä sentään hyvää seksiä… En kuitenkaan halua seurustella vain seksin takia.

    Olen aika konservatiivinen siinä suhteessa, että mielestäni seksi kuuluu vain parisuhteeseen. Tämä kuitenkin vain omalla kohdallani. Kuuntelen salaa kateellisena villimmän kaverini miesseikkailuja enkä paheksu niitä hänen kohdallaan. Itse kuitenkin tuntisin jotenkin tahraantuvani irtosuhteista. Omituinen yhtälö! Olen kai imenyt hyvin kristillisen kasvatukseni. Haluaisin seurustella vakavasti, mutta nyt jo himottaa niin kauheasti, etten malttaisi odottaa ”sen oikean” löytymistä. Minun pitäisi varmaan käydä enemmän paikoissa, joissa tapaa uusia ihmisiä. Käyn enimmäkseen opiskelijabileissä, joissa on ne samat vanhat tutut. Tuntuu vaikealta lähteä yksin vaikka baariin eikä minulla ole oikein sellaisia kavereita tällä hetkellä samalla paikkakunnalla, joiden kanssa voisin lähteä.

    Nyt kun en saa seksiä ja en ole parisuhteessa, itsetuntoni tuntuu olevan huonompi. Olen myös ärsyyntyneempi. Katson leffojen rakastelukohtauksia, laittaudun entistä enemmän – jopa lenkille – ja peilailen muutenkin enemmän itseäni. Kaipaan kosketusta. En kuitenkaan ole niin epätoivoinen kuin olin silloin, kun en ollut koskaan seurustellut. Olen aika luottavainen sen suhteen, että kyllä minä tässä vielä jonkun löydän. Toivottavasti pian!

    Niin, ja olen 21-vuotias.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *