Osallistu Trendin jutun tekoon: Missä työhön liittyvässä asiassa kaipaat vertaistukea?

TRENDI_cv_preview.jpg

Haluaisitko oppia hallitsemaan ajankäyttöäsi töissä paremmin? Tai oppia hahmottamaan ja kertomaan entistä selkeämmin, mitkä omat vahvuutesi ovat? Mietitkö, mistä löytyy rohkeus vaihtaa alaa aikuisena? Ovatko työpäiväsi niin ankeita, että asialle pitäisi tehdä jotain – mutta et vielä tiedä, mitä?

Samoja asioita miettii moni muukin.

Onneksi työelämässä(kään) ei tarvitse pähkäillä ja pärjätä yksin.

Haastattelemme kesän aikana parikymmentä naista, jotka ovat oivaltaneet tärkeitä asioita työelämästä. He ovat eri aloilta, eri-ikäisiä, erilaisissa asemissa ja eri vaiheessa uraansa. Kaikkia yhdistää halu edistää entistä parempaa ja mukavampaa työelämää – sekä omaa että muiden.

Ennen haastatteluja haluamme apua sinulta: Mistä työhön liittyvistä aiheista toivoisit oivalluksia, näkökulmia ja vertaistukea? Millaisista työelämän tilanteista, käännekohdista tai päätöksistä haluaisit lukea muiden kokemuksia? Millaiset tarinat inspiroisivat ja auttaisivat sinua?

Teemme aiheesta jutun, joka julkaistaan 24.8. ilmestyvässä Trendissä.

Yhdessä olemme viisaampia, joten annahan kuulua!

 

Kuva: Riikka Kantinkoski

 

Kommentit (22)
  1. Oon vähän (paljon) myöhässä, mutta kirjoitan silti. 😀

    Kaipaisin vertaistukea työssajaksamiseen ja sosiaalisiin paineisiin. Miten jaksaa työelämässä paniikkihäiriön ja sosiaalisten tilanteiden pelon kanssa, kun joka paikassa pitäisi olla säihkyvä, sädehtivä ja näkyvä persoona (hyvin monessa työpaikkailmoituksessa etsitään persoonaa). 

    Nykyään ei riitä, että tekee työnsä ahkerasti ja hyvin, vaan lisäksi pitäisi tosiaan olla sosiaalinen, verkostoituva, etenemishaluinen, kunnianhimoinen ja loputtomasti ties mitä. 

    Miten löytää työpaikka, jossa saa olla sellainen kuin on, ilman show’ta?

  2. Kiitos kaikille tosi hyvistä näkökulmista! Jatkamme tästä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *