Ovatko nämä tulevaisuuden turhakkeita?

kapselikeitin.jpg

Koteihimme on ilmestynyt tavaroita, joiden olemassaolosta emme osanneet vielä pari vuotta sitten edes haaveilla. Suurien hehkutuksien saattelemina nämä vekottimet ovat vallanneet paikkansa, mutta kuinka pitkästä suosiosta on kyse?

Häkkilintu kopissaan -blogissa kritisoitiin kapselikahvikeittimien järkevyyttä. Makuelämyksiä napin painalluksella lupaava laite on tällä hetkellä tuttu näky keittiöissä, mutta löytyykö se kymmenen vuoden päästä pölyttyneenä komerosta sinne aiemmin hautautuneiden jäätelökoneen ja leipäkoneen välistä?

Toimitus listasi kolme muuta tulevaisuuden mahdollista turhaketta:

1. Kasvojenpuhdistusharja. Nyt sitä hehkutetaan, mutta havahdummeko jossain vaiheessa siihen faktaan, että kyllä, osaamme pestä kasvomme myös käsin?

2. Viherseinät. Kiva juttu, mutta unohtunut kastelu tai rikkoutunut teknologia muuttaa tämän katseenvangitsijan helposti vangiksi, jonka vain haluaisi vapauttaa.   

3. Proteiinijuomashaker. Ruoka- ja treenitrendien huumaavassa virrassa värkit ja välineet tulevat ja menevät. Ehkä tulevaisuudessa katsomme shakeria ja tajuamme, että proteiinin voi syödä muussakin muodossa kuin jauheena.

 

Jatka listaa:

Mikä sinun mielestäsi on turhake vuonna 2025?

 

Kysyy Johanna, jonka mielestä jäätelökoneella tehty banaanijäätelö on edelleenkin maailman parasta!

Kuva: Häkkilintu kopissaan

 

Kommentit (2)
  1. jos oikein hifistelemään/scifistelemään alkaisi, niin vuonna 2025 turhakkeita voisivat olla jopa kännykät, koska ihmiset kommunikoivat silloin jo vähintään aivosiirteiden avulla 😀

     

  2. Ehdottomasti selfietikku vai mikä sen nimi nyt olikaan. Omasta mielestäni se on turhake jo nyt ja suoraan sanoen luulin sitä aluksi vitsiksi 😀 Mutta kyllä sekin on jo löytänyt paikkaansa monessa kodissa ja luultavasti suosio jatkuu vielä jonkin aikaa. Kovin pitkälle se tuskin riittää.

    Mitä jäätelökoneeseen tulee, niin olen itse haaveillut moisesta. Tosin itse en kaupan jäätelöitä voi syödä, joten jäätelökone olisi vähintäänkin erikätevä itselleni tästä syystä. Meidän taloudessa se siis ei jäisi turhkakkeeksi, vaikka yleisesti se sitä taitaapi olla 😛

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *