Päivä kuvina Trendin toimituksessa (eli treffit The Hoffin kanssa)

Toimitus

 

Tämä on toimituksen oma blogi, ja siksi tuntuu asialliselta kirjoittaa välillä niin sanottu geneerinen blogipostaus. Eli esittelemme, millainen on normipäivä Trendin ja Lilyn toimituksessa.

Tällä kertaa päivästään kertoo Trendin tuottaja Julia:

 

16.1.2015 perjantai

 

Subin tiedottaja oli kysynyt minulta pari päivää aiemmin, haluaisinko haastatella David Hasselhoffia henkilökohtaisesti. Mies oli tulossa promoamaan Subilla 2.4. alkavaa David Hasselhoff Show'ta. Siinä hän haastattelee suomalaisia julkkiksia.

Olin vastannut tiedottajalle: "Öö, TODELLAKIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

 

***

 

Niinpä perjantaiaamuna suuntasin Helsingin Unioninkadulle Hotel Haveniin. Pressitilaisuudessa oli paljon tuttuja tv-toimittajia. Sovimme ystäväni Idan kanssa, että tungemme ottamaan toisistamme kuvat Davidin kanssa heti, jos pienikin mahdollisuus tulee vastaan. (Vaikka olemme eri lehdistä, meillä on aina yhteinen kuvaustiimi, viimeksi Ida otti minusta kuvan Tamin kanssa.)

Kun The Hoff astui huoneeseen, tunnelma sähköistyi. Hän oli pitkä ja solakka ("190 senttiä kuulemma", Ida kuiskasi). Hasselhoff alkoi heti vetää omaa show'taan toimittajien edessä. Listasin myöhemmin nauhalta suosikkirepliikit hänen rupattelustaan. Tässä muutama:

 

"Vain isälläni on tuuheampi rintakarvoitus kuin minulla."

"Ihmettelen, mitä Joulupukki tekee muulloin kuin jouluna. Juo vodkaa?"

"Miksi joka kolmannen ihmisen nimi Suomessa on Ville?"

”Miten yksikätisen suomalaisen saa alas puusta? Vilkuttamalla hänelle.”

Ja suosikkini:

"I may have born yesterday but I was up all night!"

 

Vaikka 62-vuotias David on ollut showbisneksessä montakymmentä vuotta niin Ritari Ässänä kuin Baywatchin Mitch Buchannonina, yllätyin siitä, miten suvereeni hauskuttaja hän oli. Hän tuntui aidosti mukavalta tyypiltä.

Yhteispressin jälkeen oli lyhyt kuvaussessio ja sen jälkeen hieman odottelua (ulkomaalaisten julkkujen tapaamiseen sisältyy aina noin 10 kertaa niin pitkä odotus kuin mitä itse haastattelu on). 60 minuutin odottelun jälkeen pääsin juttelemaan hänen kanssaan 6 minuutiksi kahdestaan.

Mutta kuten sanotaan: "6 minutes in heaven is better than 5 minutes in heaven."

David oli mukava (ei esimerkiksi korjannut englannin ääntämystäni kuten eräänkin metallibändin solisti), vastaili hauskasti ja fiksusti ja huikkasi tiedottajalleen haastattelun lopuksi: "Minun pitää laittaa tämän toimittajan nimi ylös."

Joo, hän varmaankin sanoo niin jokaisen toimittajan kohdalla, mutta totta kai olin superimarreltu: RITARI ÄSSÄ KEHUI MINUA.

 

***

 

Sitten matkasin metrolla Kulosaareen toimistolle lesoilemaan koko muulle Trendin toimitukselle aamustani, tietenkin

Loppupäivän kirjoittelin Tentissä-haastattelua Davidista (ilmestyy huhtikuun Trendissä) ja kuuntelin postissa saamaani uutta erinomaista suomalaista levyä Pimeys-bändiltä.

Erinomainen työpäivä!

 

 

 

Ja loppuun vielä kehotus sinulle:

 

Tee vanha kunnon Päiväni kuvina -postaus ja linkkaa se tähän!

 

Teksti: Julia, jonka Facebook-status ylitti ensimmäistä kertaa 200 liketyksen rajan, kun seinällä näkyi kaverikuva The Hoffin kanssa

Kuvat: Julia, joka pahoittelee kälyistä laatua ja syyttää vanhaa iPhonea, jonka kameranlinssi on täynnä jotain möhnää

 

 

Kommentit

saarah
visual diary

Ihana <3

Toimitus
Toimitus

Kiitos <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Vitsit kuinka hauskaa lukea tällaista työpäiväpostausta! Mahtavia sitaatteja ja hei- ei sitä kuka tahansa pääse itsensä Ritari Ässän kehumaksi! ;)

Kommentoi