Päivän asuja eri säähän

Toimitus

Olettepa olleet tyylikkäinä lähipäivinä! Ainakin täällä Helsingissä on kovin sateista ja jopa syksyistä, joten kevätinspiraatioksi bongasimme blogeistanne päivän asuja toukokuun vaihtelevaan säähän.

+ 12 °C  eli tarvitsee vielä villaa ylle.

Ma-material Girlin Mindeka teki löydön ja nappasi Filippa K:n muhkean neuletakin pilkkahintaan. Lue lisää tästä jutusta. Tähän kelpaa kietoutua myös juhannuksena, jos perinteiset sääennusteet toteutuvat...

 

+ 14 °C eli nyt tarkenee jo takki auki.

Vilma.P:n yhdistelmä mustasta ja sinisestä toimii moitteettomasti. Keväisen lisän asuun tuo tietysti valloittava hymy. Täältä Vilman blogista voit lukea myös uusia postauksia hyvinvoinnista ja suloisista juhlista ystävälle.

 

+ 18 °C eli päälle jotain ilmavaa ja mukavaa

Nina Hovinmaa yhdistää asussaan ihanasti rennot pöksyt ja jakun särmikkään materiaalin. Tästä pääset Ninan blogiin, josta löytyy lisää inspiroivia asuja.

 

+ 22 °C eli nyt jo sääretkin saavat aurinkoa

Saattaisiko viikonloppuna paukkua helleraja siellä sun täällä? Tyyliholistin Tiina opastaa rentoon ja kaupunkikelpoon helleasuun. Valkean paidan alta kuultava kirkas toppi on piste iin päälle. Lue täältä Tyyliholistista lisää!

 

Linkkaa myös oma Päivän asu -kuvasi kommenteihin blogistasi tai kerro, mitä oli päälläsi tänään!

 

Kommentit

Sara's Stripes
Sara's Stripes

Shortsikausi aloitettu virallisesti myös täällä :)

 

Toimitus
Toimitus

Hyvä hyvä! Helsingin Kulosaaressa meidän toimituksen ikkunoiden takana vihmoo sen verran rankasti sadetta, että meillä on tänään kalossit ja sadetakki -look.

Toimitus
Toimitus

Hiennot kukkahousut! Ja huomenna paistaa. Huomenna paistaa! Toivomme.

Kommentoi