Päivän avautuminen: Älä ole autoileva idiootti

spl400587_001.jpg

Lilou’s Crush -blogin yleensä niin herttainen Hertta avaa tänään sanaisen arkkunsa astetta kipakammin – ja aivan syystä.

Hertta on ajanut puoli vuotta töihin autolla, ja on tämän puolen vuoden aikana saanut kohdata lähes päivittäin jos jonkinmoista pösilöä ja pösilöiden aiheuttamaa pienempää ja suurempaa vaaratilannetta. Pääosin pösilöitymisen takana on kuitenkin yksi ja sama pieni kapistus: kännykkä.

Hertta listaa seitsemän tapaa tunnistaa luuri-idiootti ratin takana, joista yksi on esimerkiksi persuksen nuuskinta: ”auton ryömiminen millin päähän edellä kulkevasta”. O-ou, tunnistatko itsesi tästä listasta?

Lue juttu täältä!

Kuva Splash News / AOP

Kommentit (1)
  1. Minä olen joskus tuommoinen ”persuksennuuskija”. Jos lähdet ohittamaan 80km/h tunnissa ohittavaa rekkaa 120 km/h:n alueella, ethän tule sillä cinquecentollasi, jossa kaasupoljinta painettaessa ei kiihdy kuin kuski itse, viiden metrin varoitusajalla minun syliini, semminkin kun perässäni ei tule muita autoja?

    Minä ajan edelleenkin sitä sallittua nopeutta (+ 5%), joten nopeusero on melkein 50 km/h (ja autojemme painoero liki 1000 kg, veikkaisin). Myönnän, etten em. tilanteessa lähde sitä turvaväliä erikseen rakentamaankaan, sen verran alkaa tällä teiden terroristilla siinä vaiheessa sappi kiehua. 

    Toinen pösilöitymiseen viittaava tapaus sattui kerran aikaisin maanantaiaamuna, kun kummasti heittelehtivää rekkaa itse ohittaessani törmäsin paljon kännykkää mielenkiintoisempaan, keskittymiskykyä ajaessa syövään ilmiöön: rekkakuski luki kirjaa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *