Päivän blogisuositus: #MOMFIE

Toimitus

Blogi, jossa lauma äiti-ihmisiä postaa kuvia ja juttuja asuista, joita käytetään ihan tavallisina arkipäivinä: töissä, koulussa, univelattomien kavereiden seurassa, hiekkalaatikon reunalla, mökillä, kauppareissulla ja neuvolassa. Joskus voi tietenkin seota ja selvitä ihmisten ilmoille oikein hienosteluvaatteissakin.

Lilyn äitibloggaajat löivät viisaat päänsä yhteen ja perustivat #MOMFIE-tyyliblogin. Momfie-blogistit esiteltiin eilen, ja jo tänään saimme ensimmäiset asukuvat (jotka eivät muuten olleet hassumpia ollenkaan)!

Kirjoittajat itse kuvailevat blogia muun muassa lausahduksilla "Täysilaidallinen arkirealismia" ja "Tyyliä perkele!". Mitäpä siihen lisäämään. Käykää kurkkaamassa.

 

Kuva: #MOMFIE

Kommentit

phocahispida

Ette usko, kuinka monta tuntia eräs tietokonetumpelo sääti bannereiden (usea vaihtoehto!) ja sivupalleroiden yms. graafisen sälän kanssa. :,DD

Vierailija (Ei varmistettu)

Etusivun muotiosiossa oli kolme näitä #momfie-postauksia, tätäkö Lily nyt tulee olemaan? Kyllähän noita prismoista vaatteitaan ostavia näkee tuolla kaupungilla ihan riittävästi, mut ilmeisesti tää on nyt sitä normcorea...

phocahispida

Oh, suck it up, suckers. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Samaa mieltä.
Lily on muutenkin alkanut profiloitumaan enenevissä määrin yksinomaa äiti-ihmisten areenana ja Toimitus tuntuu nostavan tätä teemaa jatkuvan aktiivisesti pinnalle.

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi harmi, että sinusta tuntuu tältä. Ei meidän ole ollut mitenkään tarkoitus tehdä tästä Lilystä "yksinomaa äiti-ihmisten areenaa" blogillamme, koska se juuri täällä onkin niin huippua, että kirjoittajia on aivan mielettömän laaja kirjo. Mielestäni mahdutaan tänne sulassa sovussa kaikki, enkä ole edes ajatellut, että kirjoittajia pitäisi jakaa "äiti-ihmisiin" ja "muihin". Onneksi Lilystä löytyy luettavaa kaikille! :)

tiiti
ite puin

Eiköhän perheestään kirjoita (enemmän tai vähemmän) enemmistö kaikista bloggaajista Lilyssä, omasta lapsiperheestään taas sitten, noh, vähän laskutavasta riippuen maksetuista 2-4/15, ei minusta mitenkään erityisen vähän, ottaen huomioon, että tarkoitus on tosiaan kaiketi tarjotakin vähän kaikenlaista sisältöä vähän kaikille.

Toimitus
Toimitus

Toimitus pyrkii nostamaan blogeja parhaansa mukaan mahdollisimman tasapuolisesti. Ihan kaikki lukijat, kirjoittajat ja vierailijat ovat tietysti tervetulleita! Jos kaipaa erityisesti muotijuttuja, voi klikata itsensä tänne (http://www.lily.fi/muoti), jolloin monipuolinen muotisisältö on taattu :) Tämä toimii tietysti muissakin kategorioissa, jotka kaikki löytyvät aivan sivuston alalaidasta.

Etusivun yhdeksikön joukkoon nousevat uusimmat ja lukijoiden suosimat jutut, jolloin se saattaa välillä näyttää yksipuoliselta. Toivottavasti Lilystä löytyy edelleen paljon miellyttävää luettavaa, palautetta saa tietysti aina vapaasti antaa.

 

Kommentoi