Päivän blogisuositus: #MOMFIE

esittelypallot.001.png

Blogi, jossa lauma äiti-ihmisiä postaa kuvia ja juttuja asuista, joita käytetään ihan tavallisina arkipäivinä: töissä, koulussa, univelattomien kavereiden seurassa, hiekkalaatikon reunalla, mökillä, kauppareissulla ja neuvolassa. Joskus voi tietenkin seota ja selvitä ihmisten ilmoille oikein hienosteluvaatteissakin.

Lilyn äitibloggaajat löivät viisaat päänsä yhteen ja perustivat #MOMFIE-tyyliblogin. Momfie-blogistit esiteltiin eilen, ja jo tänään saimme ensimmäiset asukuvat (jotka eivät muuten olleet hassumpia ollenkaan)!

Kirjoittajat itse kuvailevat blogia muun muassa lausahduksilla ”Täysilaidallinen arkirealismia” ja ”Tyyliä perkele!”. Mitäpä siihen lisäämään. Käykää kurkkaamassa.

 

Kuva: #MOMFIE

Kommentit (7)
 1. Eiköhän perheestään kirjoita (enemmän tai vähemmän) enemmistö kaikista bloggaajista Lilyssä, omasta lapsiperheestään taas sitten, noh, vähän laskutavasta riippuen maksetuista 2-4/15, ei minusta mitenkään erityisen vähän, ottaen huomioon, että tarkoitus on tosiaan kaiketi tarjotakin vähän kaikenlaista sisältöä vähän kaikille.

 2. Etusivun muotiosiossa oli kolme näitä #momfie-postauksia, tätäkö Lily nyt tulee olemaan? Kyllähän noita prismoista vaatteitaan ostavia näkee tuolla kaupungilla ihan riittävästi, mut ilmeisesti tää on nyt sitä normcorea…

  1. Oh, suck it up, suckers. <3

  2. Samaa mieltä.
   Lily on muutenkin alkanut profiloitumaan enenevissä määrin yksinomaa äiti-ihmisten areenana ja Toimitus tuntuu nostavan tätä teemaa jatkuvan aktiivisesti pinnalle.

   1. Voi harmi, että sinusta tuntuu tältä. Ei meidän ole ollut mitenkään tarkoitus tehdä tästä Lilystä ”yksinomaa äiti-ihmisten areenaa” blogillamme, koska se juuri täällä onkin niin huippua, että kirjoittajia on aivan mielettömän laaja kirjo. Mielestäni mahdutaan tänne sulassa sovussa kaikki, enkä ole edes ajatellut, että kirjoittajia pitäisi jakaa ”äiti-ihmisiin” ja ”muihin”. Onneksi Lilystä löytyy luettavaa kaikille! 🙂

  3. Toimitus pyrkii nostamaan blogeja parhaansa mukaan mahdollisimman tasapuolisesti. Ihan kaikki lukijat, kirjoittajat ja vierailijat ovat tietysti tervetulleita! Jos kaipaa erityisesti muotijuttuja, voi klikata itsensä tänne (http://www.lily.fi/muoti), jolloin monipuolinen muotisisältö on taattu 🙂 Tämä toimii tietysti muissakin kategorioissa, jotka kaikki löytyvät aivan sivuston alalaidasta.

   Etusivun yhdeksikön joukkoon nousevat uusimmat ja lukijoiden suosimat jutut, jolloin se saattaa välillä näyttää yksipuoliselta. Toivottavasti Lilystä löytyy edelleen paljon miellyttävää luettavaa, palautetta saa tietysti aina vapaasti antaa.

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *