Päivän haaste: kehu kroppaasi!

Toimitus

Tänään jaamme ruusuja kauniille reisille, somille varpaille ja muhkeille hauiksille.

 

Fitness Führer -blogissa pohditaan naisten vääristyneitä kehonkuvia: tutkimukset osoittavat, että moni nainen näkee itsensä jatkuvasti lihavampana kuin onkaan.

Ihmisillä (ja vaikka stereotyypittely on tylsää, ongelma taitaa koskea etenkin naisia) on paha tapa peiliin katsoessaan miettiä vain sitä, mikä omassa kropassa on pielessä. Mitä jos siis käännetään vaihteeksi asetelma toisinpäin?

Tänään haastamme sinut kertomaan:

Mistä asioista tykkäät kropassasi?

Toimituksesta löytyvät ainakin kauniit solisluut, hyvät olkapäät ja kiva pylly.

Kommentit

Aurinkopiirakka

Juuri tänään katselin itseäni ohimennen metroaseman pleksistä ja totesin, että olen aika hot. Tämän fiiliksen aiheutti huikean pitkiltä näyttävät jalat ja nätit sääret. Voin myös sanoa, että minulla on ihan täydelliset tissit. Tykkään myös siitä, että minulta löytyy kunnon vyötärö, vaikken ihan oikeaoppiseen tiimalasiin kykenekään. 

Luru
Changes

Vaikka muusta marmattaisinkin, niin koipiosastoon olen aina tyytyväinen. Eivät ne ehkä ole gasellimaisen hoikat, mutta oikein hyvän muotoiset muuten - napakat pohkeet (varsinkin silloin kun on tullut ahkerammin lenkkeiltyä) ja sirot nilkat. 37-kokoiset jalatkin kuulemma kuin SJP:llä. :)

Laura / Tirsat (Ei varmistettu) http://www.tirsat.blogspot.fi

Sairaan hyvä perse. Muutahan ei tarvita.

MinEna
Kasvukäyrillä

Huulet ja solisluulinja, niitä en vaihtaisi! 

Mutta noin huomiona täytyy sanoa, että raskauden jälkeen suurin osa "omakroppaepävarmuudesta" on poistunut, kai sitä osaa olla armollisempi itselleen ja niin pirun tyytyväinen kun ne kaikki 27 raskauskiloa on karistettu:)

Zinzu (Ei varmistettu)

Todella loistava pylly on parasta, eikä ole muutenkaan valittamista :)

Tykkään mun reisistä, hiuksista, ihosta ja silmien väristä. Ja itsestäni kokonaisuutena.

Mindeka
Ma-material Girl

Sen jälkeen kun on lihonnut raskausaikana noin kaksikymmentä kiloa ja laihduttanut kaiken pois, rakastaa aivan kaikkea kropassaan! Sehän on herregud sentään kantanut ja kasvattanut pienen pojan sisällään! Ketä kiinnostaa, roikkuuko jossain nahkaa tai tuliko raskausarpia?? -Ei minua ainkaan :D

Aarremaa

Silmät ne sielun peilit ;) varpaatkin on ihan nätit, toisaalta ei mussa mitään vikaa ole siinä välissäkään  :D

Janey (Ei varmistettu) http://mapetitevieblog.blogspot.com

Ah, lempiaiheeni! ;) Ensinnäkin rakastan pituuttani (177 cm) ja en luopuisi sentistäkään. Lisäksi mulla on pitkät ja hoikat sääret, hyvä peppu, selkeä vyötärö ja sopivan kokoiset tissit. Ai niin ja kaula kanssa, se on pitkä ja kaunis.

MariWLZ
The Good Vibes

Minä tykkään siitä, kun olen pieni ja hentonen, sellanen jonka on helppo kadota jonkun tärkeän kainaloon ^^

jermia
Itärajapakolainen

Pitkät jalat, etenkin sääret :) Kyllä pituutenikin on ihana juttu :)

nansk

Siis mullahan on ihan huikea kroppa, vaikka välillä vähän valitankin. Pitäisi lopettaa moinen. Löytyy (pituuteen verrattain) pitkät solakat koivet, hyvä peba, kapea vyötärö ja kivat tissit. Kroppa on se yksi asia, mistä en jaksa stressata.

Tosin stressi on varmaan juuri syynä siihen, että olen tiputtanut muutamia senttejä sieltä täältä. Nyt on joka tapauksessa parempi olo kuin vuosi tai pari sitten.

Ja sitä paitsi, rantakunnossa se hyljekin on.

Tää olisi tosi nätti jos en söisi liikaa suklaata. :D   Ja mun varpaat ja sormet on tosi kauniit!  Paksut hiukset on ehkä paras ominaisuus.

box (Ei varmistettu)

Mulla on tosi nätit kasvot. Vähän niin kuin nukella, varsinkin jos laittaa huulipunaa. Ihanat silmät ja pusuhuulet. Kirkas ja kuulas iho. Sensuelli olemus. Hyvä ryhti, vahvat pohkeet ja reisilihakset. Sellaiset millä pinkoo vaikka minne ja joiden ansiosta suksen kantti pysyy kiinni rinteessä. Pienet mutta hyvinmuodostuneet tissit ja kaiken kaikkiaan sopusuhtainen kroppa, oikeinkin sopiva paketti.
Tulikohan nyt liikaa jo ylisanoja. No ei, hyvä se on pitää mielessä, että muuksi näitä luita ja nahkaa ei muuteta muulla kuin silkalla taialla. Tämä on saatu ja tällä mennään, ja hemmetin hyvä niin.
Kiitos tästä postauksesta!

Liv
Päiväuniaika

Silmäthän ne on ne sielun peilin ja musta mulla on tosi mageet silmät :) 

phocahispida

Bitch please, I'm fabulous.
Katso vaikka. ;)

Katie
Aika kypsä äidiksi

Mulla on kauniit kädet ja jalat ja vielä nyt raskauden aikanakin solakat sääret. Ja Mies muistaa aina kehua peppuani. :) Ihokin on nelikymppiseksi vielä varsin kuulas, sanoisin. 

kultahillokala

pehmee peppu ja pienet tissit (ei oo koskaan tiellä), vihreet (tai kellertävät, kuten on myös kuvailtu) silmät ja pitkät ripset..onpa ihanaa kehua itteänsä:D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Hmm. Ainakin ennen se oli selkä, mutta nyt en ole ihan varma, sillä se on muuttunut jo hieman pelottavaksi kaikkine verisuonineen :D kyllä se varmaan silti on vielä lemppari, vaikka on mulla aika kiva nenäkin. Yleisesti ottaen olen kropastani ylpeä, koska se on voimakas ja myös näyttää siltä.

FFFifi
Fitness Führer

Mietin tätä pitkään ennen kuin vastasin. Koska mietin, että voimmeko pitää sellaisista asioista kropassamme, jotka eivät ole yleisen kauneusihanteen mukaisia (tai edes jonkun hyväksytyn kauneusihanteen mukaisia), vai ovatko nämä kehumamme ominaisuudet aina sellaisia, jotka sisältyvät ihanteeseen?

Ei ilmeisesti ainakaan kaikilla olleet, ja sehän on tietysti hyvä. Itse vastaan huulet, kynnet, ranteet, vyötärö ja vatsa (jotka ovat yleisen ihanteen mukaisia) sekä pohkeet, reidet, käsi- ja olkavarret sekä ilmaisuherkät kasvot (jotka eivät välttämättä ole).

A. Sinivaaran linjoilla sanon myös, että pidän siitä, että kroppani näyttää siltä, että sitä on käytetty.

Eka ajattelin, että rinnat, sääret, jalat, hartiat, nenä, posket, hampaat, peppu, kädet... kun tajusin, että meinasi tulla listattua kaikki ruuminosat. Enpä lähde jakamaan itseäni parhaisiin ja vähemmän kivoihin osiin. Ilman isoa otsaani tämä kaunis, suora nenänikin saattaisi näyttää erilaiselta.

Minä ryhdyin miettimään muitakin juttuja kuin että miltä kroppani näyttää. Olen tyytyväinen pehmeään ihooni (siihen, miltä se tuntuu), ketteryyteeni sekä kompaktiin kokooni (aina mahdun kainaloon ja kaksipaikkaiselle sohvalle nukkumaan). 

Kauniit, joskaan ei täydellisesti näkevät, silmät. Iso hymy. Ketterä, sopivan kokoinen keho, joka pysyy reippaana mukana siellä minne mieli sen millonkin keksii viedä. Lempeydellä. 

Kommentoi