Päivän haaste: kehu kroppaasi!

vh8_vaihtoehto_ruusu_preview.jpg

Tänään jaamme ruusuja kauniille reisille, somille varpaille ja muhkeille hauiksille.

 

Fitness Führer -blogissa pohditaan naisten vääristyneitä kehonkuvia: tutkimukset osoittavat, että moni nainen näkee itsensä jatkuvasti lihavampana kuin onkaan.

Ihmisillä (ja vaikka stereotyypittely on tylsää, ongelma taitaa koskea etenkin naisia) on paha tapa peiliin katsoessaan miettiä vain sitä, mikä omassa kropassa on pielessä. Mitä jos siis käännetään vaihteeksi asetelma toisinpäin?

Tänään haastamme sinut kertomaan:

Mistä asioista tykkäät kropassasi?

Toimituksesta löytyvät ainakin kauniit solisluut, hyvät olkapäät ja kiva pylly.

Kommentit (22)
  1. Kauniit, joskaan ei täydellisesti näkevät, silmät. Iso hymy. Ketterä, sopivan kokoinen keho, joka pysyy reippaana mukana siellä minne mieli sen millonkin keksii viedä. Lempeydellä. 

  2. Eka ajattelin, että rinnat, sääret, jalat, hartiat, nenä, posket, hampaat, peppu, kädet… kun tajusin, että meinasi tulla listattua kaikki ruuminosat. Enpä lähde jakamaan itseäni parhaisiin ja vähemmän kivoihin osiin. Ilman isoa otsaani tämä kaunis, suora nenänikin saattaisi näyttää erilaiselta.

    Minä ryhdyin miettimään muitakin juttuja kuin että miltä kroppani näyttää. Olen tyytyväinen pehmeään ihooni (siihen, miltä se tuntuu), ketteryyteeni sekä kompaktiin kokooni (aina mahdun kainaloon ja kaksipaikkaiselle sohvalle nukkumaan). 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *