Päivän haaste: paljasta rakkaimmat tavarasi

Toimitus

"Minun materiaalinen tunteettomuuteni ei yllä näihin aarteisiin. Ne ovat täällä tarinansa, eivät minkäänlaisen muun funktion vuoksi."

 

Lentoaskeleita-blogin Rosannan koti on pieni, eikä siellä ole tilaa ylimääräisille tavaroille. Tai ainakaan kovin monelle. Rosanna listasi kotinsa esineet, joita ei koskaan sullota piiloon kaappiin tai viedä kirpparille, vaikka niillä ei mitään varsinaista käyttöä olekaan. Ne ovat niitä tavaroita, joihin liittyy tarina ja tunnearvoa.

Mitkä tavarat päätyvät sinun kotonasi paraatipaikoille muutosta toiseen? Kipin kapin kommentoimaan Lentoaskeleita-blogissa.

Toimituksen Kati, joka kavahtaa käsitteitä koriste-esine ja sisustuselementti, osallistuu haasteeseen postaamalla tähän juttuun pehmomajavan, joka on taulujen ja kukkien lisäksi minimalistisen kodin ainoa ns. turha tavara. Niin ruma, että on jo kaunis <3.

 

PS. Trendin Instagramissa on käynnissä toisenlainen haaste: kuvaa käsilaukkusi sisältö ja voita kosmetiikkaa. Lue juttu täällä.

 

Kommentit

Kreikkalaiset puukissat, joita on kertynyt jo useammalta reissulta yli 20. Viinilasit, joihin on painettu kliseiset Tommy Tabermannin runonpätkät. Isän vanhat päiväkirjat. :)

FFFifi
Fitness Führer

Toi majava on I-HA-NA :D

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Kiitos! Vein sen aikoinaan kotiin Valtterin kirppikseltä. Kaveri on symppis.

SARI H.
KOLIBRI

Minulla on 1999 lyijykynällä piirtämäni tytön pää.

Taulun nimi on "Afrodite".

Kommentoi