Päivän herkku: 3 erilaista raakakakkua

raaka4.jpg

Sur rur, sanoo tehosekoitin. Pakko kai se on uskoa: kevään trendikkäin kakku syntyy ilman uunia.

Jaa niin mikä kakku? Raakakakuissa jauhot, sokeri ja maitotuotteet korvataan terveellisemmillä ja usein vegaanisilla vaihtoehdoilla. Ihan hipiksi ei tarvitse heittäytyä – herkullinen raakajälkkäri sopii raikkaammaksi vaihtoehdoksi kenen tahansa keittiöön.

Valitsimme Lilyn ja sisarlehtemme Trendin bloggareilta kolme erilaista raakakakkuohjetta, joista löytyy sopiva niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin raakaleipurille.

raaka2.jpg

1. Aloittelijan raakasuklaakakku

Kaikki mitä rakastin Eevan suklaakakku on helppo valmistaa, ja mikä parasta, se syntyy lähikaupan aineksista. Sopii tumman suklaan ja intensiivisten makujen ystävälle!

Ohje täällä.

raaka3.jpg

2. Raikkaampi raakakakku happaman ystäville

Jos raakakakut pähkinöineen ja kookosöljyineen maistuvat yleensä liian raskailta, tämä HaLon Hannamarin kakku on sinua varten.

Hapatetusta kookoksesta ja karpaloista tehty kakku maistuu hyvin rahka- ja juustokakkujen ystäville, sillä  kakku on samaan aikaan hapan ja makea, raikas ja kermainen.

Ohje täällä.

raaka1.jpg

3. Ruusuinen äitienpäiväkakku haastetta kaipaaville

Kiitos hyvää –blogin Virpi kehitteli kakun, joka yhdistää kaksi äitienpäivän hittijuttua: ruusut ja suklaan. 

Virpin ruusukakussa on useampi työvaihe, joten se sopii hyvin niille, jotka kaipaavat kakkupajaansa hieman haastetta.

Ohje täällä.

Joko olet kokeillut raakaleipomista?

Kuvat Kiitos hyvää, Kaikki mitä rakastin, HaLo

Kommentit (3)
  1. Jees, laitetaan käytäntöön. Miestä en kehtaa pyytää, sillä on yhtä väsynyt zombie kun minäkin 8)

  2. Pieni vihjailu lähipiirille ehkä auttaa? Tai jos ei vihjailu, niin suoraan sanominen ainakin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *