Päivän hyvä työ: tv-oraakkeeli palveluksessasi

roryjess.jpg

Siunatut Kriitikot! Tämä on kuulkaa nyt palvelua parhaimmillaan, sillä tv-oraakkeliksi tunnustautuva Dan antaa palstallaan lupauksen:

”Kysy mitä vain, mikä liittyy USA:n ja Britannian televisiotarjontaan, ja minä koitan vastata. Jos ja kun en tiedä, otan selvää.”

Ei kun kysymään. Lilyn toimitusta (ja näköjään myös erästä wileytä) askarruttaa, miten on mahdollista, että Rory ja Jess eivät päätyneet yhteen Gilomoren tyttöjen lopussa. Ootamme vastaustasi, Dan!

 

Teksti: Kati Toivanen, joka on käyttänyt reissuillaan merkittävästi aikaa pohtimalla, missä lemppari-tv-sarjojen hahmot asuvat, opiskelevat ja käyvät syömässä

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

 

 

Kommentit (4)
  1. Joo Kiisa, sama täällä. Missä Rory on nyt -keskustelut ovat mulle ja kevereilleni ihan arkipäivää. Onneksi meitä on monta.

  2. Itse odotin koko GG:n viimeisen jakson ajan, että jostain kurvaa Jess avoautolla ja ilmoittaa seuraavansa Rorya mihin ikinä tämä meneekin.

    Fanitytön mieleni jaksaa uskao, että niin oikeasti tapahtui ainakin myöhemmin, sitten kun ”kamerat” lopullisesti sammui.

    Nimim. Lähenen kolmeakymppiä, mutta jatkan edelleen fiktiivisiä tarinoita oman mieleni mukaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *