Päivän Instagram-suosikit: 4 x jouluinspis tyylityypeiltä

insta_joulu.jpg

@chungalexa Koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa kaverikuvaa joulupukin kanssa. Joten Alexa Chungin inspiroimina haastamme sinut hyppäämään pukin syliin seuraavan kerran kun bongaat moisen tyypin. Tarkennuksena vielä – siis joulupukin syliin, ei kenen tahansa partasuun.

@ttomasihill Oletko menossa naamiaisiin lähiaikoina? Onko sinulla pukukriisi? Ei hätää, apu ei ole lähellä vaan tässä: muotiguru Taylor Tomasi Hill otti perheensä kanssa perinteistä joulukorttikuvaa ja naamioitui lumihiutaleeksi. Tarvitset vain paksua valkoista pörrönauhaa ja rautalankaa ja voit taivutella itsesi ympärille kauniin hiutaleen. Tai sitten vain heität sen rennosti ympärillesi ja sanot esittäväsi loskaa.

@victoriabeckham Inhoatko vihreää ja punaista? Jos vastaus on kyllä, tee kuten Victoria Beckham ja tee itsellesi pinkki joulu. Emme tosin ole aivan varmoja latvakoristeesta, joka näyttää olevan tähden sijasta Posh Spice -aikainen omakuva.  Tai no, miksi ei – joulu on kerran vuodessa vaan eli selfiet kehiin ja kuuseen.  

@harleyvnewton Ekologinen ja edullinen jouluvinkki: älä osta joulukuusta vaan koristele oma viherkasvisi jouluvaloilla, kuten seurapiiri-dj ja Alexa Chungin kaveri Harley Viera Newton teki. HUOM! Kiinnitä kuitenkin huomio kasvin muotoon, jotta sinulle ei käy näin.

Seuraa Trendiä Instagramissa: @trendimag

Teksti: muotituottaja Noora, joka aikoo kopioida Harleyn joulupalmun, mutta kiertää joulupukit kaukaa. #joulupukkikammo

Kommentit (1)
  1. Ihana postaus! Noora sulla on siisti kirjoitustyyli, huomasin naureskelevani ääneen 😀 ja tuo palmu, hha. 

    Hyvää joulua toimitukselle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *