Päivän juhla: julkkishäät

haat.jpg

Rrrrakkautta ja vakiintumista ilmassa! Onko tämä sitä nykyaikaa, kun prinsessa Madeleine ja sulhanen Chris O’Neill julkistavat kihlauksensa hovin virallisella videolla.

Kuplien Emilian vinkkaamalta minuutin mittaiselta videolta selviää esimerkiksi, että Chris tunsi helpotusta, kun Madeleine vastasi kosintaan myöntävästi ja että naapurimaan USA:n-vävy on opetellut jo hiukan ruotsia.

 

Förlovning / Engagement from Kungahuset on Vimeo.

Päivän toisen odotetun julkkishääuutisen meille välitti Kriitikoiden Dan. People-lehdestä tihkuneiden tietojen ja kuvien mukaan meininki Justin Timberlaken ja Jessica Bielin häissä Italiassa oli vähintäänkin kiinnostavaa.

Kumpi pariskunnan osapuoli sai enemmän huomiota häävierailta? Mikä oli top secret -juhlien kyseenalainen huumoripläjäys? Kurkaa täältä.

Kummissa bileissä itse olisit mieluummin vieraana, arvokkaissa kuninkaallisissa häissä vai Hollywood-tähtien megabileissä?

P.S. Jos tahdot virittäytyä vähän tavallisempien ihanien häiden valmisteluihin, kurkkaa Harakkamaahan, jonka bloggaaja Harriet on menossa naimisiin.

 

Kommentit (3)
  1. Hollywoodiin, tietty! Kuka jaksaa pönöttää kruunujen kimalluksessa.

  2. Kyllä! Ja Justin tulisi toisiin ajatuksiin. Toimituksessa mietitään yhä sitä armeijan/kuninkaallisen vartiokaartin tms. heppua, joka pyörtyi Vickanin ja Danielin häissä kameroiden edessä. Takuulla jännityksestä. Hollywood-häissä olisi varmaan rennompi meininki.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *