Päivän kysymys: Aiotko pukeutua naamiaisasuun Halloweenina?

Toimitus

Samalla kun kauppojen hyllyt täyttyvät mitä ihmeellisemmistä naamiaisvirityksistä, Halloweenista innostuneet hihkuvat riemuissaan: minkälaiseen asuun pukeutuisin tänä vuonna?

Laura de Lillen Lauran mielessä on kutkutellut pitkään Twin Peaksin Audrey Horne. Peruukki löytyykin jo valmiiksi edellisistä Twin Peaks -bileistä, mutta muu asu puuttuu vielä.

Ajattelematon totuus on miestään innostuneempi naamioituja, ja iloitsee etenkin vaihtoehtojen määrästä: niin paljon ideoita, niin vähän aikaa! Tässäpä yksi esimerkki pariskunnalle helposti toteutettavista asuista à la Britsku ja Justin vuosimallia 2001.

Saara Sarvas panostaa naamiaisissa luonnollisesti etenkin kasvomaaleihin. Leopardi-look on jo itsessään niin näyttävä, että muuksi asuksi riittää tyylikäs mekko.

Entä löytyykö sieltä muita naamiaisista iloitsevia?

Aiotko pukeutua naamiaisasuun Halloweenina?

Teksti: Hanna, jonka kaapista löytyisi oivalliset vetimet Baby Spicen kostyymiin. I'll tell you what I want, what I really really want...

Kuvat: Laura de Lille, ajattelematon totuus, Saara Sarvas

 

Kommentit

Gigi
Olipahan taas..

Mä rakastan naamiaisia! Mun kolmekymppiset lähestyy ja kovasti kutkuttais Uuno Turhapuro-teema:D sääli et kaveripiirissä oon tän rakkauteni kanssa aika yksin. Halloweenbileisiinkin mulla oisi valmis asu. Ylikasvanut karvakasa päässäni muistuttaa nimittäin kovasti Cousin Ittiä The Addams familysta..

Amma
Why you little!!

Kaveri on järkkäämässä synttäri/naamiaisbileet, mutta itseä vaan mietityttää kauhu-teema. Muita asuja löytyis kaapista ihan jo vaikka muille jakaa, muttakauhu-teema ei kyllä oikein iske, eikä valmista mitään löydy. Jos vain vetäis leijona-asun päälle ja litran tekoverta?

miz
miz

Kirjoitin juuri yksinkertaisia asuvaihtoehtoja blogiini: http://www.lily.fi/blogit/michelles-cocktail/helppoja-halloween-asuja-osa1

Jane C.

Aiheesta jälleen kerran vähän sivuun: oletteko huomanneet kuinka kaikki naisille suunnatut halloween-asut ovat seksikkäitä? Sexy nurse, sexy firefighter, sexy sexy, sexy police officer, sexy soldier ym.

Typerä kysymys, tietenkin! Järjestämme jo neljännet halloween-bileet, suurinpiirtein vuoden kohokohta :D

miz
miz

Sain juuri valmiiksi Helppoja Halloween asuja osa2, jossa erittelen asuja naisille hiusvärin mukaan. Kannattaa siis käydä katsomassa jos asu on vielä mietinnässä.

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kyllä sitä täytyy varmaan pukeutua, ihan ammatin puolesta; olen lastenhoitaja päiväkodissa ja minusta olisi huutava vääryys, jos me aikuiset emme pukeudu lasten kanssa. Meillä on siis naamiaisjuhlat perjantaina ja luulen, että päästän itseni helpolla ja olen noita, kuten viime vuonnakin. Noita-asu on helppo toteuttaa ihan oman kodin tarpeista, ja jos noita-hatun haluaa, niin se ei paljoa maksa. :)

Ensi kuussa olisi kyllä yhdet toiset naamiaiset, johon pitäisi keksiä jotain muuta...

miz
miz

Nyt löytyy blogista viimeinen osa: Hellpoja Halloween asuja osa3, joka käsittelee miehille hyviä ja helppoja asuvaihtoehtoja.

Kommentoi