Päivän kysymys: Aiotko pukeutua naamiaisasuun Halloweenina?

halloween.jpg

Samalla kun kauppojen hyllyt täyttyvät mitä ihmeellisemmistä naamiaisvirityksistä, Halloweenista innostuneet hihkuvat riemuissaan: minkälaiseen asuun pukeutuisin tänä vuonna?

Laura de Lillen Lauran mielessä on kutkutellut pitkään Twin Peaksin Audrey Horne. Peruukki löytyykin jo valmiiksi edellisistä Twin Peaks -bileistä, mutta muu asu puuttuu vielä.

Ajattelematon totuus on miestään innostuneempi naamioituja, ja iloitsee etenkin vaihtoehtojen määrästä: niin paljon ideoita, niin vähän aikaa! Tässäpä yksi esimerkki pariskunnalle helposti toteutettavista asuista à la Britsku ja Justin vuosimallia 2001.

Saara Sarvas panostaa naamiaisissa luonnollisesti etenkin kasvomaaleihin. Leopardi-look on jo itsessään niin näyttävä, että muuksi asuksi riittää tyylikäs mekko.

Entä löytyykö sieltä muita naamiaisista iloitsevia?

Aiotko pukeutua naamiaisasuun Halloweenina?

Teksti: Hanna, jonka kaapista löytyisi oivalliset vetimet Baby Spicen kostyymiin. I’ll tell you what I want, what I really really want…

Kuvat: Laura de Lille, ajattelematon totuus, Saara Sarvas

 

Kommentit (8)
  1. Nyt löytyy blogista viimeinen osa: Hellpoja Halloween asuja osa3, joka käsittelee miehille hyviä ja helppoja asuvaihtoehtoja.

  2. Kyllä sitä täytyy varmaan pukeutua, ihan ammatin puolesta; olen lastenhoitaja päiväkodissa ja minusta olisi huutava vääryys, jos me aikuiset emme pukeudu lasten kanssa. Meillä on siis naamiaisjuhlat perjantaina ja luulen, että päästän itseni helpolla ja olen noita, kuten viime vuonnakin. Noita-asu on helppo toteuttaa ihan oman kodin tarpeista, ja jos noita-hatun haluaa, niin se ei paljoa maksa. 🙂

    Ensi kuussa olisi kyllä yhdet toiset naamiaiset, johon pitäisi keksiä jotain muuta…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *