Päivän kysymys: Aloititko syksyn kunniaksi uuden harrastuksen?

Toimitus

Oi syyskuu! Aikuisopistojen kurssit, seuratoiminta ja kuntosalien syyskausi on pyörähtänyt käyntiin, ja sehän näkyy Lilyssäkin.

Kaunis ja oma elämä -blogin Madde on alkanut tanssia balettia.

Oisko tulta? -blogissa on puolestaan vietetty viime viikolla harrastusviikkoa, jonka yhteydessä on puhuttu niin pyykinpesusta kuin draamapedagogiikastakin.

Toimituksen Eevan uusi harrastus taas on klassikkococktailien tekeminen.

Aloititko sinä tänä syksynä uuden harrastuksen? Miltäs vaikuttaa?

Kuva: Reese Witherspoon tulossa pilatestunnilta (Splash News / AOP)

Kommentit

Mulle syksy on aina enemmän uusi vuosi kuin vuodenvaihde. Tälle syksylle tarvitsin jotain tekemistä, koska olen luvannut jättää miehet leikkimään keskenään rakkauden hiekkalaatikolle tammikuun ensimmäiseen saakka. Mietin, että ottaisi työväenopistosta valokuvauksen tai kirjoittamisen kurssin ajankulukseni, mutta sitten tajusin että eihän se olisi mitään uutta. Niinpä pläräsin listan läpi ja etsin sieltä kaksi kurssia, joihin kukaan mun kavereista ei uskoisi mun ilmoittautuvan. Tällä viikolla alkaa siis baletti ja ranskan opiskelu. Kaipaan selvästi kuria, nutturaa ja karttakeppiä.

AnLottanen

Uutena aluevaltauksena aloitin salsan. Ja sen vastapainoksi virkkaamisen. Vanhoista harrastuksista kaivoin puhaltimet naftaliinista ja ilahdutan sekä Miestä että naapureita tulevina viikkoina. Syksyllä haluaisin kokeilla uusia tuulia keittiössä, pitäisiköhän liittyä Marttoihin?

ikkiam
LUOMA

Yhden vanhan päätin palauttaa kuvioihin nimittäin:

Bouldering, eli seinäkiipeily ilmain valjaita. Jäin koukkuun hommaan jo viime vuonna mutta kevät kiireineen söi kaiken ajan. Huomenna hyppimään seinille! Jes! <:

Voin suositella kaikille: auttaa voittamaan pelkoja, liikuttaa koko kroppaa, sopii lapsille ja aikuisille, yksin ja porukalla. Pitää miettiä ja keksiä ratkaisuja. Fiksua liikuntaa.

FFFifi
Fitness Führer

Kuulostaa tosi siistiltä, mutta en taitaisi uskaltaa... Kädet hikoaa jo ajatuksestakin :D

ikkiam
LUOMA

Ei haittaa! siksi käsiin laitetaankin magneesiumjauhetta. Ei lipsu! :D

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Suunnittelen jatkavani kesällä löytämääni juoksuharrastusta ainakin siihen saakka, kunnes loskaa on polviin saakka ja räntä liimaa ripset yhteen. Ja sen seinäkiipeilyn, sen aloitan VARMASTI nyt tässä ihan pian, enhän ole puhunut siitä kuin vasta kymmenen vuotta.

Syksyn kunniaksi aloitin myös lukemaan erityispedagogiikkaa avoimessa. Se ei ehkä varsinaisesti ole harrastus, mutta kuitenkin sellaista syksyn inspiroimaa tekemistä.

Taaperotanssin aloitin myös, koska pitäähän äitien lasten saada jossain purkaa sitä energiaansa ja temmeltää.

Syksy on niin ihana juttu, että melkein voisin sanoa Matti Nykästä vähän mukaillen, että syksy ja elämä ovat ihmisen parasta aikaa.

Toimitus
Toimitus

Balettia, ranskaa, salsaa, boulderointia, taaperotanssia... Ootte te inspiroivaa jengiä!

Amma
Why you little!!

Mä alotin tänäkin vuonna partion! Ihan niinku joka syksynä, intopinkeenä ja viimestään jouluun mennessä kiroan, että pitikö stna lupautua sen seitsemään luottamustoimeen.

Lasketaanko harrastukseksi myös taloyhtiön hallitus? Eiks se oo jo aika aikuismaista?

honeychile

Juuri ekalta aikuisten luistelukoulun tunnilta kotiuduttu! :) Lisäksi miehen kanssa käydään luovaa valokuvausta -kurssia.

FFFifi
Fitness Führer

En saanut koko kesän aikana hommattua pyörää, jotta olisin voinut pyöräillä. Nyt pyörittelen (ehe ehe) ajatusta spinnigistä, mutta nähtäväksi jää saanko aikaiseksi... Kävi mielessä myös, että olisin kaivanut työväenopistosta jotain kiintoisaa, mutta sitten tajusin että ei mulla nyt ole aikaa.

Toimitus
Toimitus

Äh, no nyt mekin halutaan luistella, pyöräillä, mennä partioon ja harrastaa luovaa valokuvausta. 

tämän syksyn tavoite olisi pitää vanhasta harrastuksesta kiinni, eli käydä liikkumassa eikä piiloutua nenää myöten viltin alle heti, kun valo vähenee. tykkään syksystä aivan hulluna, mutta jotenkin se antaa aina mahdollisuuksia lintsaamiseen. on kylmä, sataa, on pimeää... :) liikunnan muodolla ei ole sinänsä mitään väliä, kunhan tekisin jotain.

Emma

Mä menin virallisesti joogatunneille iänikuisen höntsäilyn sijasta ja palasin takaisin vanhaan kuorooni vuosikausien tauon jälkeen. Olen ihan todella iloinen ja onnellinen näistä! Lisäksi arkea sulostuttaa lukupiiri ja uusi kuntosali. Paluu ruotuun 2013!

Aet (Ei varmistettu)

Mä aloitin kankaan kudonnan kurssilla. Olen aivan innoissani. En tiennytkään mitä kaikkea voi "mattopuilla" kutoa! Paljon olen oppinut myös uusia suomenkielen sanoja: pirta, niisiä... Käsityöt on ihanaa vastapaino liikuntaharrastuksille ja gradun tekemiselle!

Fiilistelijä (Ei varmistettu) http://fiilistelija.blogspot.fi/

Minä aloitin kuntopotkunyrkkeilyn! Olen jo noin vuoden haaveillut kurssille menemisestä, ja nyt viimein sain sekä aikaiseksi että kaverin mukaan. Pari viikkoa takana, kahdet treenit viikossa ja AIVAN MAHTAVAA! Luulen, että tämä ei jää tämänsyksyiseksi harrastukseksi.

Kommentoi