Päivän kysymys: Haluatko kaiken vai riittääkö ihan hyvä?

unelma.jpg

Ollako vain ja nauttia elämästä? Vai paiskia raivokkaasti töitä unelmiensa eteen?

A modo mio kuvaa osuvasti meistä monia piinaavaa ristiriitaa: toisaalta olisi ihanaa vain olla ja katsella telkkaria, toisaalta telkkarin ääressä oleminen ei todellakaan ole se suuri unelma, jonka on aina elämässään halunnut saavuttaa.

”Eikö olisi paljon helpompaa tyytyä siihen, mitä jo on? Miksi pitää aina kasvaa, kasvaa, kasvaa? Miksi en voisi tyytyä palvelemaan asiakkaitamme pienessä pizzakojussa.”

Miten sinä löydät tasapainon? Miten voisi sekä nauttia siitä, mitä on, että tavoitella jotain suurempaa?

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

Kommentit (2)
  1. Niin hurjalta kuin se kuulostaakin, ovat rutiinit usein ihmisille tärkeitä. En tarkoita, etteikö vaikka kauppareitin muuttaminen voisi piristää päivää, mutta säännölliset vapaa-ajan toimet ja työajat tekevät myös freelancerille ihmeitä.

    Uskon vakaasti, että unelmat toteutuvat jos ne ovat realistisia. Kaiken eteen voi tehdä parhaansa ja se riittää jos on vielä valmis tekemään töitäkin niiden eteen. Jos haluaa unelmakropan, menee salille, jos haluaa pitää taidenäyttelyn, ottaa yhteyttä sopiviin tahoihin ja niin edelleen. Kaikkeen on mahdollisuuksia, mutta asioiden eteen on nähtävä vaivaa. Joutilaana oleminen puolestaan edistää luovaa ajattelua, mutta miksei hyviä ideoita voisi saada vaikka tiskatessa?

  2. Olen jo yli neljä vuotta lukenut yliopiston pääsykokeisiin.

    Minusta lukeminen pääsykokeisiin palkitsee.

    Ei tunne itseään huonoksi. Toisaalta aikaa vievää puuhaa, mutta olen aina

    tyytyväinen vaikka lukisi vain vähän.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *