Päivän kysymys: kauanko meikkasit tänään?

Toimitus

Coco Sweet Dreams -Henna listasi arkimeikkinsä ja kertoi, että normiaamuna naama suditaan työkelpoiseksi viidessä minuutissa.

Hyvin käytetyt viisi minuuttia, sanoisin, koska Henna näyttää aina todella freesiltä ja huolitellulta. Henna nimesi ylivoimaiseksi lempparikseen YSL:n valokynän.

Nyt kiinnostaisi tietää, kauanko te suditte aamuisin, ja mikä on se meikkituote, jota ilman olo on alaston.

 

Teksti Leena, joka ilmoittautuu myös alle viiden minuutin -tehokategoriaan. Kaikista tärkein tuote on jo useamman vuoden ajan on ollut poskipuna, koska sillä saa tarvittaessa feikattua reippaan olemuksen.

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Myöskin viitisen minuuttia; puuteria liikoihin kiiltoihin, luomiväriä ja huulirasvaa tai -punaa. 

iidami
Bambino

Työaamuina menee n. 5 minuuttia, kun läiskin naamaan BB-voidetta, ripsiväriä, kulmaväriä ja poskipunaa.

Vapaapäivinä en usein jaksa meikata ollenkaan, vaikka tulisikin lähdettyä ihmisten ilmoille -- ja toisaalta, joskus vapaapäivinä tulee käytettyä oikein reilusti aikaa meikkihömpöttelyyn.

Kanelibasilika

Pari minuuttia eight hour creamilla ja valokynällä tms pärjää :)

sanumaria

Cliniquen CC-voidetta naamalle ja ripsiväri. Jos oikeen näyttää pahalta niin valokynää kans. Mutta aikaa menee noin minuutti. Toisin sanoen, en näytä ihan kovin huolitellulta :D

annaandandyathome
A&A at HoMe

ooksmä ainoo, jolla on alaston olo, jos kulmakarvat ei oo hyvin? Mun tarvii aina harjailla niihin vähän kulmaväriä vaikka olisinki oikeen värjänny ne just eilen... 

Toimitus
Toimitus

Niinpä, poskipuna on aivan ihmetuote! Raikas poskipuna + kirkas huulipuna -kombolla koko yön valvonutkin voi hämätä olevansa freesi.

Toimitus
Toimitus

:) Voi olla, että toimituksessakin on joskus ollut pari nuokkujaa...

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Mäkin selviän matkaan noin viidessä minuutissa. BB-voide, poskipuna, kulmaväri, (silmien rajaus), ripsiväri. Näistä tärkein on ripsiväri, jota ilman en yleensä poistu kotoa. Toisena tärkeänä tulee poskipuna, joka, kuten Emmi sanoi, tekee ihmeitä ilmeelle.

Hiusten laitto onkin sitten oma murheenkryyninsä.

Nata - White Trash Disease

0 min kuten joka päivä sitten viime kevään. ei jaksa.

Charkku
Charlotan silmin

Hahhaa, varmaan tunnin tai yli, koska laitoin huulipunaa ja siinä kestää aina kauan :D oon ehkä vähän perfektionisti.

Satu Pakarinen

Viimeisen vuoden aikana meikkausrituaali on kutistunut muutamaan minuuttiin. Erityisesti kesäkaudella on riittänyt muutama huiskun heilautus aurinkopuuteria kasvoille, kulmien ojennus ja hempeä puna huulille. Minulle ehdottomasti tärkein meikkituote on kulmakynä, ja se riittää, jos muuta ei jaksa laittaa. Eikö juuri kasvoissa katse kiinnity ensimmäisenä kulmiin, niin hyvässä kuin pahassa?!

What else is there?

BB-Voide, ripsiväri ja kulmakynä, aikaa menee noin 2 min. Sama juttu joka päivä jotain bileitä lukuunottamatta. BB-voide siksi koska ihoni punoittaa tosi helposti, ripsiväri ja kulmat ihan siksi että en näyttäisi väsyneeltä albiinolta. :D

edgybeauty
Edgy Beauty

Tänään mmeni 20 min, koska yritin kuluttaa aikaa terveyskeskuksen ihassa odotellessa. Yleensä menee 5-10, bb-voide, peiteaine, poskipuna, kulmat ja ripsari. Huulirasvaa lisäilen päivän mitaan.

Rebelson (Ei varmistettu)

Arkiaamuna menee n.10 minuuttia: Guerlainin BB-voide, Narsin Orgasm poskipuna, tavallista ja aurinkopuuteria, MACin ruskeat rajaukset silmiin ja oranssit huuliin, MACin ruskeaa ja vaaleaa luomiväriä, Lumenen kulmakarvageeliä, L'Orealin ripsaria ja MACin Vegas Volt -huulipunaa.

A.-K. (Ei varmistettu)

+- 5 min aamusta riippuen: BB- tai meikkivoide, rajauskynä, ripsiväri ja kulmakarvageeli

Seregi
Sekaisin Seregistä

En ole meikannut sitten niiden seksihelteiden. Onneksi olen töissä, jossa ei tarvitse nähdä asiakkaita kasvokkain. Katotaan, kun häät on ohi, et saanko taas jonkun meikkausinnostuksen. 

Suvi K.
Sisunainen

Tänään oli vähän kiire aamu niin meikkasin noin kolme sekuntia, kun levitin meikkivoidetta pahimman finnin päälle.

Yleensä jos haluan arkena näyttää huolitellulta (lue: ei metsän perältä repäistyltä) laitan sävyttävää päivävoidetta, aurinkopuuteria ja mahdollisesti ripsiväriä.

nansk

Koska eilen illalla oli opiskelijabileet, niin tänään olisi voinut tarvita vähän raskaampaa arsenaalia, mutta koska darra ja väsymys ja kiire, niin en jaksanut :D kosteusvoiteeseen sekoitettu bb-voide (kaikki on pelkiltään aivan liian tummia mun kalkkilaivan vehnäjauhovastaavan iholle), kulmakynä ja ripsiväri veivät yhteensä arviolta neljä minuuttia. Ripsiväristä ja kulmakynästä en luovu, jos pitää ihmisten ilmoilla liikkua.

Eilen taas ennen partyja jaksoin tehdä oikein kunnon silmämeikin ja kaikkea, joten aikaa menikin ihan reilusti! Tykkään kyllä istua meikkaamassa vaikka ikuisuuksia, jos on tilaisuus.

Lilanna
Lilannan linna

Tänään meni puolisen minuuttia, mahdollisesti alle. Kabukoin kasvoilleni Lily Lolon mineraalimeikkiä. Olisin laittanut poskipunaakin, mutta ei ehtinyt. Oli vähän siinä ja siinä kannattiko aikaa uhrata meikkipohjallekaan. :D

Jos puhutaan yleisesti aamuista, suurimpana osana niistä meikkiin käytetty aika on 0 minuuttia ja 0 tuotetta. Sitten taas kun sattuu olemaan aikaa ja oikea fiilis, meikkailen kaikessa rauhassa sen verran kuin sattuu sillä hetkellä tuntumaan. Yleisin käyttämäni kombo on meikkipohja ja poskipuna. Ripsiväriä laitan, jos tuntuu, että olen illalla valmis uhraamaan aikaa sen pois pesuun. Luomivärejä sun muita tulee laitettua monesti kun en ole edes lähdössä mihinkään vaan voin vain meikkailla väriterapiamielessä ilman mitään paineita. Meikkien tärkein tehtävä on minusta olla jotain kivaa tekemistä ja omaa aikaa, sillä onko lähdössä mihinkään ei ole oikeastaan mitään väliä, suuntaan tai toiseen.

minna

Ehkä 10 sekuntia. Sen jälkeen, kun ostin uudet silmälasit, en ole meikannut muuten, kuin satunnaisen huiskauksen puuteria poskiin ja nenälle, jotka mun naamassa ensinnä punoittavat ja kiiltävät. Ihokin tuntuu tykkäävän, kun pakkelin määrä on kutistunut minimiin.

Kosteusvoide, n. 10 sek. Mutta sitten kun meikataan, niin aikaa kuluu helposti jopa pari tuntia. Normipäivänä en meikkaa ollenkaan, koska kasvot on hereillä vasta puolen päivän jälkeen. Aamulla klo 7 kun sipaisee rajaukset, ne voi olla puolen päivän jälkeen vaikka missä....

Nekkutyttoe (Ei varmistettu)

Onpa Lilyssä tehokkaita naisia. Minä käytin tänään, kuten melkein joka päivä, meikkaamiseen noin 20 minuuttia. Tässä ajassa puhdistin kasvot ja laitoin kosteusvoidetta, meikkivoidetta, silmien alle peitevoidetta, puuteria ja poskipunaa, kulmat kulmakynällä (tärkein!), taivutin ripset ja sudin ripsiväriä, kevyt luomiväri, huulitussi ja sävytetty huulirasva. Työni takia joudun näyttämään siistiltä ja edustuskelpoiselta, lisäksi saan ehostuksesta itsevarmuutta :) Ja tykkään purnukoista.

lissabon (Ei varmistettu)

alle viisi minuuttia

Jane C.

Näytän hyvältä ilman meikkiäkin, joten en meikkaa yleensä kuin kulmat, ja siihen menee joku tyyliin puolisen minuuttia... :D Sitten kun meikataan ihan tosissaan niin saattaa mennä se parikin tuntia. Arkena mieluummin tosin nukun kuin meikkaan.

katniss (Ei varmistettu)

Komppaan kommenttia yllä, näytän oikein hyvältä ilman meikkiä (tai ainakaan en saa itseäni paremman näköiseksi meikillä :D). Tummat piirteet ja kuivahko iho antaa paljon anteeksi. Lisäksi kulmat on aina nypittyinä ja silmälasit antaa tietynlaiset raamit.

Jos haluan vaihtelua, laitan huulipunaa.

Nannannaa
Pahinta Nannaa

0 minuuttia normaalipäivänä. Meikkaan ainoastaan juhliin ja muihin erikoistilanteisiin. :)

Morsio
Mennään vaan!

Hehee, huikeaa - sillä juuri tänä aamuna totesin kylppärissä poikaystävälle, että meikkasin samassa ajassa kun hän pesi hampaat! Eli noin 3 minuuttia (poikaystävä on tunnollinen hampaidenpesijä) + ripsari, eli noin 5 minuuttia. Olin aika tyytyväinen aikaan :) Joku pohjustustuote täytyy töihin lähtiessä olla, viime aikoina ollut käytössä Lumenen CC-voide tai kevyt meikkivoide ja ripsiväri. Yleensä sutaisen vielä hiukan Chanelin aurinkopuuteria ja poskipunaa ja kulmiin Lumenen kulmakarvageeliä. Done!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tavallisesti en meikkaa ollenkaan, koska en vain jaksa. Mutta tänään tapaamisen takia meikkasin kokonaisen minuutin.

Omps (Ei varmistettu)

Viitisen minuuttia, ehkä hieman vähemmänkin. Tärkeintä on laittaa pikkaisen ripsiväriä, sillä saa silmistä heti hieman skarpimmat. Pitänee ehkä kokeilla tuota poskipunaakin.

lomoisio

meikkaan jonkun vartin. Säväyttävää kosteusvoidetta, peite väriä  ala luomiin, aurinkopuuteria poskiin ja otsalle, poskipunaa poskipäille, kulmakarvat väritän ruskeella kulmakarva värillä, vaikka ne on värjätty, mut  lopputuloksena ei ollu mikään tumman ruskea. Sit paan perus kajalia silmiin, ripsi seerumia ( boostaa isommaksi ripset ) jaa 3 eri ripsiväriä lopuks tuuheuttavaa ripsiväriä ylä rispiin kaikki noi ja siinä se. Huulin laitan joskus hulirasvaa, mutta en aina. Huulikiiltoja  / punaa en oikein osaa käyttää.

Kommentoi