Päivän kysymys: Kenelle ostat joululahjoja?

Toimitus

Kuva: Johanna Myllymäki/ A-lehtien kuva-arkisto

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Äidille, isälle, kummilapsille, kolmelle lähimmällä ystävälle ja poikaystävälle. Vielä on auki, muistanko vanhaa poikaystävää, josta erosin juuri.

kira (Ei varmistettu)

Tyttöystävälle, vanhemmille sekä siskolle ja veljelle :)

SUPERVAIN
No One's Perfect

ystäville, perheen kanssa sovittiin ettei lahjoja vaihdeta koska kukaan ei ole rahoissaan eikä tarvitse mitään erikoista. :)

Sonea (Ei varmistettu)

Vain avomiehelle ja vanhemmille eli helpolla pääsen. Mies ostaa sitten omalle perheelleen miten parhaaksi näkee. En osta lahjoja veljelle tai ystäville, vaan heidän kanssa mennään mielummin kahville juttelemaan ja vaihtamaan jouluiset halaukset :)

Vierailija (Ei varmistettu)

no sille uutukaiselle poikaystävälle :) ja kummityttö saa kans pari pakettia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sisko, vanhemmat, pari parasta kaveria. Jotakin pientä ja kivaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Poikaystävälle, äidille, isälle, äitipuolelle, isäpuolelle, veljille ja siskoille (yht. 6 kpl) ja heidän puolisoilleen (3 kpl), lapsilleen (3 kpl) sekä serkkujen perheelle ja neljälle läheisimmälle ystävälle. Huh.

Koko H.
Ruskeat Tytöt

Ahdistaa jo, mutta vanhemmat, siskot, mies, sen vanhemmat, sen veli, veljenpoika, 2 x isovanhemmat, eno, täti, paras ystävä ja tulevan lapsen kummit (4 kpl).

Tätä ei kysyttty, mutta elämäni paras joulu oli kun asuin Pariisissa enkä vastannut Skypeen kun perhe yritti soittaa. 

 

Uskoisin, etten kenellekään. Perheen kanssa ollaan sovittu, ettei osteta lahjoja. Kavereille ei ole koskaan ollut tapana ostaa. Ainoastaan ex-poikaystävälle saatan ostaa jotain pientä, jos tulee hyvä idea. Se nyt on varmaan mun paras ystävä nykyään, ja uskon että ostaa mulle jotain pientä. Mutta mitään turhaa väkisinostettua lahjaa en aio hänellekään ostaa.

Senju
This is how i do it!

Perheelle ja poikaystävälle.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mutta mutta! Kysykää tässä lähiaikoina mitä ihmiset ostavat poikaystävälle/tyttöystävälle/puolisolle/tms. Se vasta mielenkiintoista olisikin

Poikaystävä toivoi itse partateriä, kun ne on niin kalliita, että siinä muillekin hyvä ja kovin romanttinen lahjaidea omalle rakkaalle :) anna lahjan myös ihanalle pienelle kummipojulle ja ehkä yhdessä sisarusten kanssa keksitään vanhemmille jotain kivaa.

Jeba
Tuuliajolla

Tänä vuonna ainoastaan kummitytölle.

ela (Ei varmistettu)

Tänä vuonna sovittiin perheen kanssa että ei osteta erityisemmin lahjoja, pikkusisaruksetkin aikoivait lähettää vanhoja lelujaan joululahjoiksi orpokotiin Petroskoihin.
Kummitytölle (2v prinsessa) lähtee suloinen laukku hiuskoristeineen ja koruineen, ja meiltä (minä-avokki) koko mun perheelle iittalan paratiisi-sarjan kulho ja täyttää se kaikella mitä sieltä maalta ei saa (amerikka-tuotteita, välimeren ihanuuksia, tiettyjä merkkejä sekä karkkia).
Avokin äidille ja veljelle varmaan myös jotain, mutta pienempää koska menemme sinne jouluksi :)
puolison kanssa puhuttiin aiemmin että jättäisimme joululahjat väliin, mutta ehkä jotain ihan pientä (alle 20e) tulee ostettua kuitenkin!

kolmas

Läheisimmät ihmiset, perhe, sukulaiset ja ystävät.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.